Hae
VillaNanna

Tuunausvinkki -Hyödynnä reikä paidassa

Tuunausvinkki -Hyödynnä reikä paidassa

Tuunausvinkki teille kaikille! Tämä kyseinen vinkki on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja nyt julkaisen sen uudelleen. Tosin vinkkinä. Paita on kyllä edelleen tallessa, mutta olen pikkuisen kasvanut ulos siitä, joten ihan uusia kuvia ei ole ihan tällä haavaa tulossa. Kuvat siis vuodelta 2015 myöskin. Vinkki on kuitenkin edelleen hyvä ja toimiva.

Tuunausvinkki

Kesä on nyt täällä ja ihana lämpö hivelee meitä joka päivä. Eilenkin oli jo 26 astetta lämpöä ja nautin kovasti ulkona olosta koko illan. Aloin selailla jälleen vanhoja kuvia ja postauksia tuolta vanhasta blogista. Ajattelin, että nyt voisin taas täyttää lukijan toiveen ja tämä työ pisti silmään. Rikkinäisistä vaatteista uusi vaate, tuoden t-paidassa oleva reikä enemmän esille.

Tarvikkeet: 

  • lasten rikkinäinen mekko
  • miesten rikkinäin t-paita (reikä keskellä paitaa edessä)

Tee näin:

  • Leikkaa ensin t-paidan helmaa pois, niin, että helma osuu noin viisi senttiä vyötärön alapuolelle. Leikkaa myös mekosta frilla osa pois.
  • Leikkaa mekosta yli jääneestä materiaalista iso sydän.
  • Ompele sydän t-paidan etukappaleen nurjalle puolella, ompele sen jälkeen noin 1,5 cm välillä päällitikkaukset sydämmen päälle. Leikkaa kangas auki päällitikkausten välistä.
  • Ompele hameen frilla kiinni t-paidan helmaan.
  • Leikkaa paidan hihoihin kapeat suirot, jotka punotaan nätisti.
  • Leikkaa pääntie isommaksi.
Ja näin paita on valmis. Paidan voi yhdistää farkkujen, hameiden, shortsien kanssa. Mikä ikinä itselle on paras. Monikäyttöinen ja on ihanan tyttömäinen ja romanttinen. Juuri minulle sopiva siis. Samalla tyylillä voi tehdä muitakin tuunauksia ja lopputulokset ovat aina erilaisia. Ei muuta kuin kokeilemaan.

Hyödynnä reikä paidassa

Aina se reikä ei ole pahin vihollinen. Reikä on mahdollista parsia joko näkymättömäksi tai upeaksi luomukseksi. Reikä on myös hyvä hyödyntää ja vaikka suurentaa, kuten minä tein tässä työssäni sekä yhdessä toisessa työssä, jossa hihassa oli pieni reikä, mutta en halunnut lähteä reikää parsimaan piiloon. Joten suurensin reikää ja hyödynsin sen saaden aikaan aivan ihanan hihan. Linkki alla.

Reikä esiin

Sain tosin tuosta palautetta, että pitäisi noin pieni reikä parsia. Nyt paita on pilattu. Itse en näe asiaa samoin, vaan minusta paita on nyt näyttävä ja pitsiverho antaa paidalle särmää. Se on kuin kukka poserossa. Sama fiilis on minulla myös tämän harmaan paidan kanssa. Paidassa oli reikä tumuksessa, aika tarkkaan vatsan kohdalla. Reikä ei ollut edes mikään kauhean pieni ja lasten mekko oli aivan rikkoutunut saumoista ja helma oli takaa melkein irti mekosta. Materiaalit sain Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta.

Tuunausvinkki -Hyödynnä reikä paidassa

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

3x paidan tuunaus

3x collegepaidan tuunaus

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tosi hauska tuunaus! Reiät vaateissa ovat juttuani 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *