Hae
VillaNanna

Pihlajasaaren juhannus

Pihlajasaaren juhannus.

Pihlajasaaren juhannus oli meidän porukalle ihana kokemus. Yleensä emme vietä juhannusta lähtemällä jonnekkin ihmismassojen luokse, vaan vietämme kotona ja nautimme Vantaanjoen tarjonnasta. Tänä vuonna kuitenkin halusimme muuttaa tapojamme ja lähdimme vesibussilla kohti Pihlajasaarta, jossa emme ole koskaan ennen olleet. Voin vakuuttaa, ettei tule jäämään ainoaksi kerraksi kun menemme sinne.

Pihlajasaari sijaitsee Eteleä-Helsingissä, Hernesaaren edustalla. Sinne menee vesireitti, jota liikennöi JT-Line. Siellä voi viettää aikaansa muulloinkin kuin juhannuksena. Aivan ihana ja idyllinen paikka. Siellä on paljon nähtävää ja koettavaa ja kivointa on se, että koiratkin on sallittu saarella.

Meillä oli tarkoitus viettää koko päivä saarella ja lähteä vasta illalla kun kokko on nähty, mutta kokkoja ei saatu poltella, joten lähdimmekin sitten jo aikaisemmin. Mutta ehdimme silti todella paljon. Kierrettiin vain läntistä saarta, emme ehtineet itäiseen vielä tutustumaan. Käytiin Ravintola Pihaljasaaressa syömässä, uitiin, pelattiin korttia ja syötiin eväitä. Oikein rentoa meininkiä koko päivä.

Pihlajasaaren juhannus oli kyllä täydellinen valinta, vaikka yksi pieni harmi oli ja se oli ruoka, tai oikeammin yksi ruoka. Sienipasta ei maistunut meille kenellekkään. Se ei ollut hyvää. Tiedän, että olemme vaativia mutta jos maksamme, niin odotamme myös, että ruoka on hyvää ja se on hyvin tehty.

Pihlajasaaren juhannusPihlajasaaren juhannusRavintolaRavintola PihlajasaariPihlajasaariPihlajasaaren juhannus

Pihlajasaaren juhannusPihalajasaaren juhannus

Päälläni minulla oli uusi juhannusmekko, joka on kasaprojektin tuotoksia. Hiukan ennen juhannusta nappasin kaksi pientä pussukkaa, jossa on kaikenlaisia palasia, joita on jäänyt projekteista yli, vähän niin kuin projektitilkkulaatikko. Ja päätin näistä materiaaleista tehdä kaikenlaista kivaa ennen juhannusta. Valitettavasti kyseinen projekti jatkuu edelleen, sillä lähempi tarkastelu soitti, että pussukoissa on iso määrä pitsiverhoja, että niiden kanssa painitaan tässä nyt jonkin aikaa. Aina ei ideat tule ihan noin vain.

Mekon kaava on tuttu Burda 5/13, joka on minun luottokaavani. Yleensä käytän vain tuon yläosan ja alaosan sitten teen mieleisekseni miten haluan. Hyvin helppo kaava, jota voi muokata ihan mielin määrin. Tällä kaavalla tulen tekemään lisää mekkoja ja toppeja tulevaisuudessakin. Uskokaa pois. Niin ihana!

Kasaprojekti2019Juhannusmekko.Pihlajasaaren juhannusPihlajasaaren juhannusPihalajasaaren juhannus

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Joskus tekee hyvää poiketa rutiineista 🙂

 2. WillaSarkko-blogi kirjoitti:

  Paikka kuulostaa mukavalle, mutta mekko! Se on aivan ihana!!

  • villananna kirjoitti:

   Pihlajasaari on aivan ihana paikka. Jäi paljon nähtävää sieltä…Se tarkoittaa vain sitä, että on mentävä takaisin sinne.

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Oi teillä on ollut ihana juhannus ja tosi kaunis tuo sinun mekkosi 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Oli kyllä aivan ihana juhannus. Kesäkuu meni todella nopeasti ohi…

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Aivan ihastuttava paikka! Upeita juhannuskuvia ja rento fiilis välittyy kuvista.

  • villananna kirjoitti:

   Pihlajasaari on niin ihana paikka. Toivon, että ehdin vielä tänä kesänä käymään siellä uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *