Hae
VillaNanna

Mekkokesä tulee

Mekkokesä tulee

Jeee, olen niin iloinen, mekkokesä tulee ja kohta saa pukea kaikki ihanat kesämekot päälleen. Hypin täällä innoissani ylös ja alas, taputan käsiäni yhteen ja hypistelen ihania mekkojani kaapissa. Kohta on heidän aikansa. Suunnitteilla on jo vaikka millaisia juttuja mitä pitäisi ommella ja virkata. Pitkän, todella pitkän talven jälkeen auringon kutitus iholla tuntuu niin ihanalle.

Mekkokesä tulee

Koska odotan niin kovin kesää, niin petynkö, jos kesä ei olekkaan lämmin? Voin toki pettyä, en voi sanoa, että en. Toivon kuitenkin, että kesä on sen verran ihana, että meidän kesäreissu olisi onnistunut. Kylmiä ja sateisia kesiä on ollut ennenkin ja toki sellainen on vetänyt mielen aika matalalle, mutta silti sitä aina toivoo, että se huominen toisi lämmön tullessaan. Nyt kun asumme täällä keskustan tuntumassa, on tekemistä paljon, vaikka kelit eivät hellisi. Ja onneksi meidän parveke on niin suojassa, että siellä on lämpöistä koko ajan. Pakkasillakin oli siellä kiva makoilla.

Mutta vaikka tekemistä olisi, niin mieluummin teen asioita ulkona, en sisällä ja mieluiten pukeudun ihaniin mekkoihin. Polkupyörätkin otetaan vähitellen esille ja huolletaan. Alkaa toisenlaiset pyöräilyseikkailut mitä ennen. Enää ei ole maalaismaisemaa tai jokimaisemaa. Joka puolella pörrää autoja ja ihmisiä. Saa nähdä miten täällä suhtaudutaan retkipyöräilijöihin, kun muista ei niin kukaan välitä.

Joka kesä on mekkokesä

Toki joka kesä on myös haalarikesä. Nimittäin kun rakastan myös haalareita, monenlaisia ja niitä löytyy myös aika vino pino. Mutta siitä huolimatta pukeudun kaikkein mieluiten mekkoihin ja vaikka mekkoja on paljon, niin kädet syhyää jo päästä uuden Mekkotehtaan kirjan pariin. Olen jo valinnut ne lempparini kirjasta, joita lähden kokeilemaan nyt ensin. Toivon, että iso osa mekoista valmistuu ylijäämäprojektin tiimoilta. Mutta saa nähdä, siellä ei ole mitään kovin isoja kankaita.

Minulla on myös vino pino virkattuja liinoja ja olen suunnitellut, että yhdistäisin osat mekoksi. Ilmeisesti on ollut tarkoitus tehdä noista paloista päiväpeitto. Osat olen kerännyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta joskus vuonna papu ja kirves. En tosin ole varma, että miten tuo yhdistäminen onnistuu, mutta paloista tulisi aivan ihastuttava mekko. Äitini on antanut minulle vähän saman tyyppistä lankaa, joten voisin hyvinkin saada ne yhdistettyä ja näin saisin oikein kivan mekon.

Ihaillaan kuitenkin kuvien kautta minun ihania mekkoja, joita olen tehnyt vuosien varrella.

Mekkokesä tulee

Rentoa vappua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Kesämekkojen aika

Kesämekko farkuista ja hameesta

Kesän tuulet jo puhaltaa

6 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Voi järkky! Mulla ei ole yhtään ehjää kesämekkoa jäljellä! Nyt on pakko lähteä ostoksille.

  2. Ihailija kirjoitti:

    Ihania mekkoja.

  3. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Ihania mekkoja! Kesällä mekot ovat kyllä parhaimpia ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. 😊🌸 Tilasin just uuden mekon Nakoalta kesäksi ja Tukholmasta löytyi pari uutta paitaa, mutta haluan ommella itsekin jonkinlaisen kerrosmekon pellavasta tai vastaavasta laadukkaasta materiaalista. 🤗

    • villananna kirjoitti:

      Odotan kovasti millainen mekko tulee 🙂 Itsellä olisi vielä vino pino mekkokankaita kaapissa, jotka pitäisi saada tehtyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *