Hae
VillaNanna

Keväinen koru kierrätysmateriaaleista

Keväinen koru kierrätysmateriaaleista

Helppo ja nopea keväinen koru valmistuu kivasti kierrätysmateriaaleista, kuten nahasta, napeista ja korutarvikkeista. Kevään voi jo aistia ulkona, vaikka pakkanen paukkuukin ja tuo ihana aurinko saikin minut ottamaan esille erilaisia tarvikkeita, joista tehdä keväinen kaulakoru.

Keväinen koru kierrätysmateriaaleista

Kierrätysnahasta on helppo valmistaa erilaisia koruja, nahkapaloja saa esimerkiksi kirppiksiltä. Omat materiaalini on Kierrätyskeskuksen Näpräosastolta, joka on täynnä erilaisia käsityöhön sopivia materiaaleja. On lankoja, paperitavaraa junk journaleihin, on tilkkuja, kankaita ja korutavaraa. Nihtisillan Kierrätyskeskuksesta löytyy myös Näprän tukku, josta löytää todella pienellä rahalla askarteluun erilaisia materiaaleja. Osa niistä on myös ilmaisia.

Toki ihan ensin kannattaa katsoa mitä omasta kaapista löytyy ja vasta sitten suunnata kirppareille. Oma koru lähti ajatuksesta, että talon seinällä roikkuu viherkasvi kesällä auringon paisteessa. Halusin samanlaisen fiiliksen myös tähän koruun. Koru on siis tarkoituksella toispuoleinen ja se sopii hyvin avonaisten vaatteiden kanssa. Talvella toki poolon kanssa. Jotenkin kuitenkin miellän tämän korun enemmän kesäkoruksi kuin talviseksi. Joten käytän tätä lähinnä siis kesällä boheemien mekkojen kanssa.

Keväinen koru kierrätysmateriaaleista Keväinen koru kierrätysmateriaaleista

Kesän odotusta

Tässä tekemisen lomassa ajattelinkin höpistä vähän siitä miten paljon odotan kevättä. Minulla on kova pyöräilykaipuu ja koko ajan seuraan keliä, että milloin voisi ottaa pyörän naftaliinista. Tiedän kyllä, että talvellakin voi pyöräillä, mutta ei tällä meikäläisen jalalla oikein uskalla lähteä pakkaseen sotkemaan. Vain kesällä. Alku vuosi täällä etelässä oltiin nollan pinnassa ja lunta ei ollut maassa, niin ehdotin miehelleni, että nyt pyörät esiin mutta kun ne piti esille ottaa, niin pakkasukko olikin toista mieltä. Että odotellaan nyt retkiä tässä rauhassa.

Tänä vuonna minulla on myös kuuden viikon kesäloma ja odotan kovasti erilaisia seikkailuja niin täällä Helsingissä kuin muuallakin. Tietyt samat jutut tullaan tekemään, kuten Vuosaaren huippu, Suomenlinna ja Helsingin samba karnevaalit. Mutta näiden lisäksi kyllä paljon muutakin tulossa. En oikein malta odottaa tätä kaikkea kivaa mitä kesä tuo tulleessaan. Voi toki olla, että kesä on hyvin sateinenkin. Mitäpä sitten tehdään? No, toivottavasti ommellaan ja virkkaillaan ja paljon.

Rentoa sunnuntaita kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Lasten rannekoruista aikuselle korut

Vanhoista rannekoruista korvikset

Vanhojen korvisten uusi muoto

Jämä sormus ontelokuteesta

4 kommenttia

  1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Onpa kiva ja helposti toteutettavissa oleva idea! Ja ihan parasta, että tässä saa hyödynnettyä kaikkea ylimääräistä ja kierrätettyä materiaalia.

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Hauska koru siitä tuli. Tänään olen jo kuunnelleut lintujen laulua aurinkoisessa kelissä. Ihan mahtavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *