Hae
VillaNanna

Kuukauden luetuimmat

Olen joskus aikaa sitten tehnyt kaikkien aikojen luetuimmat postaukset listauksen, mutta nyt ajattelin nostaa postaukset, jotka ovat olleet kuukauden luetuimpia. Näitä on myös googlella haettu paljon. On aika mahtavaa, että vanhoja postauksia nousee esiin tasaisin väliajoin, eikä blogissa pyöri vain ne kaikkein uusimmat. Ei toki uusissa mitään vikaa ole mutta kiva on huomata miten tietyt asiat nousee esiin aina välillä.
Nämä tällaiset nostot ovat muutenkin tosia hauskoja kun niistä näkee myös lukijoiden ja googlettajien kiinnostuksen kohteet ja miten ne milloinkin muuttuu. Tämä kuukauden luetuimmat- listaus on yleensä sillä tavoin hankala kun useimmiten ne uusimmat postaukset pyörii tuossa mutta nyt olikin kivaa kun vähän vanhempiakin pääsi joukkoon. Kärkipäässä hilluu villasukat ja ei mitkä tahansa villasukat, vaan oma näkemykseni Adidaksen kolme raitaa sukista. Niitä tuli tehtyä ja pojat ovat pyytäneet lisää, eri värisinä. Vielä en ole intoutunut moiseen…

Pitemmittä puheitta, nämä asiat ja postaukset ovat kiinnostaneet teitä kaikkein eniten tämän kuukauden aikana.

1. Tulevan talven tuunausideat

Mikään ei ole niin hauskaa kuin se, että kaivaa kaappiaan ja tekee hauskoja löytöjä, joista voi tuunata ihania uusia juttuja. Varsinkin kun on kunnon syyspäivä ja vettä sataa kaatamalla, eikä ulos tee mieli mennä. Haluaa pysyä kodin lämmössä ja tehdä kivoja juttuja.

2. Poikien villasukat kolmella raidalla

Nämä sukat olivat meidän perheessä suuren suuri villitys viime talvena. Vielä olisi miehen sukat tekemättä ja pojille uusia kun tykästyivät niin näihin. Täytyy sanoa, että en ihan heti jaksa ryhtyä tähän projektiin uudelleen…Ovat aika isotöiset vaikka tuntuu ihan muulle.


3. Syksyn ihana hattara
Minun ihana villapaita pääsi tähän listaan mukaan helposti. Syksyn ihana fiilis ja tunnelmalliset kuvat ovat olleet lukijoiden mieleen. Helppo ja nopeasti toteutettava neulepaitakin on kerännyt paljon ohjepyyntöjä. Ehkäpä sen jossakin kohtaa saatan rustata.
4. Paidasta uusi paita
Minulla on pitkään ollut röyhelöpaitapaja ja erilaisia röyhelöpaitoja on ilmestynyt kaappiin ihan vahingossa. Nyt olen tosin päättänyt, että pitää jokin järki olla tässä hommassa myöskin. Ei enempää samanlaisia paitoja. Tästä tykkään kyllä todella paljon ja tämä sopii todella hyvin alkusyksyn menoon.
5. Asu 8€
Tämä postaus on koko ajan mukana menossa. On aiheuttanut myös keskustelua siitä, että onko halpa pukeutuminen oikeasti ekologista. Mitä mieltä olette? Voiko olla enää ekologisempaa kuin se, että hankkii kirppiksiltä vaatteet ja muokkaa ne jos on tarvetta? Asuni on siis halpa mutta myös ekologinen.
6. Vanha paita romanttiseksi
Tästä paidasta tuli vaatekaappini suosikki kun sain sen valmiiksi. Siitä tuli lopulta juuri sellainen kuin näin sen olevankin. Rönsyilevä ja romanttinen. Parasta tässä paidassa on se, että sen voi yhdistää miten tahansa haluaa. Nahkaan, farkkuun, villaan…Mikä milloinkin innostaa.
7. Romanttiset kolme raitaa
Ensimmäinen kokeiluni, ja toimi hyvin. Ruutumalli on helppo tehdä itse ja Pinterestissäkin on iso määrä ruutumalleja kyseisiin sukkiin. Näistä tuli kyllä juuri oikeanlaiset tällaiselle romanttiselle pukeutujalle kuin minä olen.
8. Leggarit leikkuujätteestä
Tämä postaus on ollut myös ihmisten mieleen. Enkä ihmettele, nautin esitellä kaunista Helsinkiä ja kertoa sen monimuotoisuudesta ja erilaisista ulkoilumahdollisuuksista. Helsinki on valtavan kaunis kaupunki ja nähtävää on todella paljon.
9. Keskeneräisyyksiä
Todella harvoin esittelen keskeneräisiä töitä mutta jotenkin nyt kun töitä oli monta kesken, sopi hyvin esitellä ne oman lehtijutun yhteydessä. Haastattelut on kivoja vaikka on vähän omituinen fiilis nähdä itsensä lehdessä.
10. Aina ei osu homma kohdalleen
Minulle käy joskus niin, että ompelen työn valmiiksi mutta kun sen on valmis, ei se välttämättä mielytäkkään minua, vaan muokkaan sen sopivammaksi. Mieli siis voi muuttua jälkeen päin hyvinkin ja siitä viimeinen teidän kiinnostuksen kohde on sisältänyt. Minä ja minun mielen muuttuminen.
Mukavaa torstaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *