Hae
VillaNanna

Rotermannin kortteli ja ihana kosher kahvila

 

Yksi lempipaikoista tallinnassa on Rotermannin kortteli, joka on noussut todella nopeassa tahdissa Viru hotellin ja sataman väliin. Alueesta on tullut todella ihana hengailupaikka, näin tapaninpäivänäkin, aamutuimaan kun aurinko vasta nousee ja aamiaisia tarjoilevat kahvilat avaa oviaan. Kortteli on laajentunut vuoden takaisesta, jolloin olimme viimeksi Tallinnassa, silloin tyttäreni kanssa. Uusi ja todellinen yllätys oli ihana Ruby cafe, joka on kosher kahvila. Parasta oli tietenkin se, että sieltä sai minun herkkuani, latkeseja…Mitä luulette, tilasinko niitä? Todellakin!

Pojat halusivat tapaninpäivän aamuna jäädä hyttiin jatkamaan uniaan, joten minä ja mieheni lähdimme kahdestaan pienelle happihyppelylle maihin. Suuntana oli Rotermannin alue, olin juuri lukenut alueesta ison jutun jossa kerrottiin laajentumisesta ja tietenkin oli pakko nähdä miten laajennus on sujunut. Sehän on sujunut, paremmin kuin hyvin. Voisin viettää täällä yhden päivän kierrellen ravintoloita ja kauppoja. Vielä alue ei ole mikään suuren suuri mutta aivan ihana siitä huolimatta.
Päälleni jouduin valitsemaan vara-asun, sillä se asu, jonka olisin päälleni halunnut ei oikein luonnistanut sitten kuitenkaan. Oloni kun oli todella huono. Itse tehdyt second skin-leggarit jalkaan, paksu pörröinen paita päälle ja pipo päähän ja se oli siinä, se asu.

Näiden kuvien jälkeen on ihana palata kotiin ja julkaista jälleen blogissa muita juttuja. Toivotan kaikille ihania välipäiviä ja seuraavana onkin vuorossa uusi vuosi ja uudet kujeet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tallinnassakin olisi niin paljon kaikkea ihanaa nähtävää, joskus ehdottomasti pitää ainakin parin yön visiitti tuonne tehdä 🙂

 2. Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti:

  Pitäis kyllä käydä Tallinnassa useammin.. viimeks käytiin 2016? 😀 Kivaa sunnuntaita! <3

 3. Jael kirjoitti:

  Ihana Tallinna, siitä on aivan liian pitkä aika kun viimeksi kävin:) Ihanaa tulevaa vuotta Melissa:) Latkes;D

 4. Melissa L kirjoitti:

  Tallinnassa on kyllä paljon nähtävää. Mekin normaalisti pyöritään samoilla huudeilla ja pitäisi kyllä lähteä hiukan enemmän seikkailemaan…

 5. Melissa L kirjoitti:

  Mulle Tallinna on vähän niin kuin Helsingin jatke 😀

 6. Melissa L kirjoitti:

  Samaa sinulle 🙂 Mä eläisin pelkillä latkeseilla 😀

 7. Minnea Muru kirjoitti:

  Täytyypä käydä tuolla ensi kerralla,kun suunnistamme Tallinnaan! Kivannäköinen tunnelma.

  Ihanaa uutta vuotta!

 8. Melissa L kirjoitti:

  Tuo alue on jotenkin aivan ihana, varsinkin kun on vähän hämärää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *