Hae
VillaNanna

Pimpula shortsit

Pimpula shortsit

Pimpula pampula, paimenpoika. Monet muistaa tuon lorun, mutta miten se liittyy shortseihin? En minä vaan tiedä. Istuin vessassa ja katselin vaatepinoa, jonka olin pessyt ennen meidän road trippiä ja siinä kasassa oli nämä pöksyt. Ajattelin vain silloin, että nää on semmoset pimpula pampula -shortsit.

Pimpula shortsit

Jos ette vielä tienneet, niin tässä keväällä otin projektiksi ommella asioita kaappien sisällä olevista kankaista ja nämä shortsit ovat sitten yksi sellainen ompelus. Koska kuosi on aika hupsu, halusin jatkaa sitä hupsuutta lisäämällä lahkeisiin kapeat frillat. Kaavan halusin ehdottomasti piirtää yhdestä lemppari vintage -kaavalehdistäni: Miss B kesä 1992. Tästä lehdestä ompelin paljon vaatteita itselleni kun opiskelin vaatetusalalla.

Vaikka tämä on niitä lehtiä, kun olen ostanut silloin aikanaan, niin olen niin onnellinen, että näitä lehtiä on alkanut olla Kirppareilla myynnissä enemmissä määrin. Olen aina ollut sitä mieltä, että Miss B on ollut ihan paras kaavalehti ikinä ja olen edelleen sitä samaa mieltä. Parasta on se, että voi tänä päivänäkin käyttää näitä kaavoja ompeluksissa.

Eri aikakausien sekoitus

Asuni koostui siis sekoituksesta eri aikakausia. Jalassa ysäriluvun kaavalla ommellut shortsit, paitana kasariluvun ihana lepakkohihainen neulepaita, jalassa pokani vanhat Niken lenkkarit ja selässä ihan uusi nahkareppu. Ai niin, Leviksen over size -farkkutakki on myös ehtaa kasaria ja ollut ihan minun lempparini. Takin nappasin aikanani miehelleni Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mutta eipä se hälle oikein kelvannut, juuri sen kasarimallisuuden vuoksi. Viskasin rotsin sitten omaan niskaani ja se oli sitten siinä. Rakkautta ensi kokeilulla. Toki takki oli muutaman vuoden minulla tuunauskasassa, mutta eipä se ole enää, eikä mene sinne enää.

Näin muodotui minun pimpeli pompeli -asu Suomenlinnan seikkailulle. Ei pöölömpi ja niin meikäläisen näköinen asu. Parastahan tässä on noiden shortsien kummallinen kuosi, jossa on kukkia sekä eläinkuosia sekaisin. Väreinä ruskeaa ja punaista. Tämä on juuri sellainen kuosi, jossa pitää olla tai pitäisi olla tarkkana miten palat yhdistää ja minne. Ettei tule mitään kummallisia efektejä sitten vääriin paikkoihin. Ihan täydellisesti en siinä onnistunut, sillä materiaalia oli tosiaan pikkuisen vähän. Oli pikkuruinen pätkä sekä jo kerran tuunauksessa mukana ollut osa, josta en valitettavasti lopulta saanut muuta kuin tuon frillaosan. Mutta hyvät näistä silti tuli. Vai mitä tuumaatte?

Pimpula shortsit

Rentoa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Suomenlinnassa sattuu ja tapahtuu

4 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Mielestänikaikista luvusta voi ottaa ne ihanimmat leikkaukset käyttöön, näin syntyy omaperäinen ja raikas asu. Minä tykkäsin tästä, erityisesti shortsien kuviosta.

  2. jonna kirjoitti:

    Kasari vaatteet just beest! Myös napattu farkkutakki! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.