Hae
VillaNanna

Hääpäivällisen sininen viettelys

Hääpäivällisen sininen viettelys

Hääpäivällisen asuksi valikoitui itse tehty paita sekä kirppikseltä hankitut housut. Asu ei ollut liian juhlava, mutta kuitenkin sellainen, jossa oli kiva näyttää, että on hivenen tärkeämpi päivä kyseessä. Jalassa oli vielä punaiset kengät, joita valitettavasti ei kuvissa nyt näy. Heitin päälleni myös neuletakin, koska minulla on aina kylmä.

Hääpäivällisen sininen viettelys

Paidan malli oli sellainen, että oli ihan pakko saada sellainen ja onneksi löytyi omasta kaapista myös kangas, joka toimi hyvin paidassa. Muokkasin mekon kaavaa jonka tiedot laitan tuohon alemmas. Katkaisin mekon lantiolta ja poistin muotolaskokset muualta paitsi rintamuotolaskokset säilytin. Halusin paidan, joka ei ole ihan vartalon myötäinen, vaan löysä. Sopii paremmin mun tyyliin näin ja tykkään kun paidan voi laittaa housun vyötärön alle niin, että siinä on väljyyttä.

Kaavatiedot:

  • Burda 11/09

Mitään sen suurempia muokkauksia ei tarvinnut tehdä, hyvin helpot ja simppelit muutokset. Tarkoitus olisi joskus tehdä myös kyseinen mekko. On meinaan sen verran upea mekko kyseessä, että sellainen on kyllä tehtävä. Mutta muokkaan kaavaa silloinkin, niin saan juuri sellaisen mekon kuin haluan. En tee siis juhlamekkoa vaan söpön kesämekon.

Hääpäivällisen sininen viettelys

Siniset housut raidallisen paidan kanssa

Nämä housut olen hankkinut aikanaan muistaakseni Kierrätyskeskuksesta. Housuissa on sivuissa isot vastalaskokset, jonka vuoksi housuissa on hyvin leveät lahkeet. Koska housut ovat erikoiset, niin tietenkin minun oli ne saatava. Ainut ongelma housuissa on vetoketju. Se on piiloketju joka ei oikein toimi noiden housujen kanssa ja olenkin suunnitellut, että vaihdan vetoketjun. On helpompi avata sekä sulkea vetoketju kun se on toisenlainen. Housut ovat painavaa ja lötköä materiaalia ja näin ollen eivät hulmua ihan samoin kuin kevyet viskoosihousut. Siksi tuollainen heiveröinen piiloketju ei toimi kunnolla tämänlaisissa housuissa.

Toinenkin ongelma on, nimittäin vyötärö on aivan liian matala. Tai se on tuohon ylälantiolle asti mutta minulle liian matala, sillä haluan vyötärön olevan vyötärön kohdalla. Ihan senkin vuoksi, että vyötärö näyttää kapealta ja jalat pitkiltä. Tosin meikäläisen jalat ovat pitkät mutta nyt ylävartalo katkeaa hassusta kohtaa. Nämä on yhdet syys siihen miksi haluan korkeavyötäröiset housut ja hameet. Metrin hukkapala saa jalkoihin lisää mittaa helposti tällä tavoin. Korotkin auttavat toki asiaa, kuten tällä kertaa minun söpöt punaiset kengät olivat.

Hääpäivällisen sininen viettelys

Rakkaudella -Melissa 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.