Hae
VillaNanna

Lankajämistä kaulaliina

Aikanaan kun muutettiin tänne Helsinkiin takaisin, naapurista löysin Lankamaailman ja voitte uskoa miten meikäläisen kävi. Ostin isoja määriä lankaa, jota edelleen löytyy pussi kaupalla. Kaikki tämän hetkset neuleet on neulottu näistä langoista ja vaikka yritän samalla neuloa langan loppuja pois niin hommaa vaan olisi vaikka miten paljon.
Tätä ihanaa hattaralankaa ostin silloin kaksi isoa pussia ja nyt on yksi pussi kokonaan neulottu, ihan kokonaan. Kilosta tuli siis kaksi neulepaitaa (pitkä ja lyhyt) sekä nyt tämä huivi lopusta langasta. Huivi on hiukan lyhyt mutta se ei ole haitannut kun useimmiten tätä tulee käytettyä harteilla, johon se on sopiva. Lanka on ihanan kevyttä hahtuvaa ja tätä on miellyttävä neuloa vaikka on keinokuitua. Nyt vain pitäisi keksiä mitä toisesta kilosta tekisi.
Vaaleanpunainen/harmaa ei ole ollenkaan minun värini mutta siitä huolimatta tykkään todella paljon tästä värimaailmasta. Jotenkin rauhoittava ja koska tämä lanka on ihanan hattarainen tulee myös hieman romanttinen fiilis kun pukee huivin ympärilleen. Tämä myös on super lämmin ja näinkin vilukissa kuin minä pysyn hyvin lämpimänä.

Onkin ollut pari päivää ihan kamalaa olla ulkona työpäivän aikana kun kylmyys kolottaa, vielä kun ei viitsisi laittaa päälleen keskitalven toppavaatteita, muuten ei pärjää silloin mitenkään. Vaikka on hyvin puettu niin jossakin kohtaa alkaa kylmä kutitella koko kroppaa ja sitten alkaa itku tulla. En tykkää kylmästä yhtää.

Oikein raikasta keskiviikkoa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *