Hae
VillaNanna

Tämän talven ehdoton lempivaate

Tämän talven ehdoton lempivaate

Minun tämän talven ehdoton lempivaate on ollut villasekoitehousut, suoraan 80 -luvulta. Näitä on tullut pidettyä lähes koko ajan. Ihan parhaat! Housut ostin joulun jälkeen UFFin tasarahapäiviltä ja tosiaan sen jälkeen olleet koko ajan jalassa. En vaan voi luopua. Jalassa taas lempparit ovat olleet Dr Martensin mustat tavalliset maiharit. Nämä kaksi lempparia sopii myös täydellisesti yhteen. Asuun yhdistetään myös harmaa rotsi, joka on ostettu vuosi sitten Fidasta ja kaulaa koristaa tyttäreni vanha huivi. Neule on minun ikuisuuden vanha paita, jonka olen vuosia sitten ostanut H&M liikkeestä, muistaakseni jo Turussa kun asuimme.

Minusta on niin ihanaa pukeutua kirppisvaatteisiin, se ei luo ihan sitä lumppumaakarin ekstaasia, josta olen täällä aikaisemmin puhunut, mutta aika lähelle kuitenkin. Ekstaasi tulee kun lähes kaikki päällä olevat vaatteet ovat tuunattuja ja loput kirppikseltä löydettyjä. Näin rakennetaan siis Lumppumaakarin ekstaasi.

Tämän talven ehdoton lempivaate

Housut:

 • Housut ovat siis tammikuun alussa hankittu UFFin tasarahapäiviltä ja ovat super lämpimät, villasekoitetta. Hivenen karheat mutta lämpimät. Vyötärönauha on vyötärölle asti ja isot laskokset vyötäröllä antaa kivasti väljyyttä ja rentoutta housuille. Toimii erittäin hyvin tiimalasivartalossa. Tuo näppärästi esiin muodot.

Paita:

 • Paidan olen hankkinut monta vuotta sitten H&M:stä, mielestäni asuimme silloin vielä Turussa. Paitaa käytin aikanaan aika vähän mutta nykyään on päällä useasti ja paljon. On niitä paitoja, joista tuskin tulen luopumaan koskaan. Korjaan sen niin paljon, että se näyttää jo risuiselle. Paita on niin simppeli, että sopii ihan minkä tahansa kanssa. Huonoa paidassa on se, että hihat ovat liian lyhyet.

Takki:

 • Takki on ihanaa villasekoitetta ja poikkeaa muista takeistani täysin. Minulla ei tällaista pusakkatyylistä takkia ole muita kuin tämä ja takki sopii hyvin vaikka tämän asun kanssa. Tein löydön vuosi sitten Malmin Fidasta, ennen kuin korona sulki kirppareiden ovet. Ensin minulla oli vaikeuksia löytää oikeanlaista tapaa pukea takkia mutta aika nopeasti muutaman etsinnän jälkeen löytyi oikeanlainen tapa minulle ja tämä asu on mahtava lisä eri asuihin.

Huivi:

 • Tyttäreni tyhjensi kaappinsa tuossa muutama vuosi sitten ja vaatteet raahattiin tänne Helsinkiin ja kun olin käynyt vaatteet läpi, lähes kaikki vietiin Hope -yhdistykselle. Vain muutaman jutun säästin itselleni, kuten tämän huivin. Ihan kuin tarvitsisin mitään…Mutta tämä huivi antaa kivasti väriä tälle asulle.

Tämän talven ehdoton lempivaate

Kirppistelyt hetkeksi ohi

Vallitsevan tilanteen vuoksi, olen päättänyt että kirpputorit saavat jäädä hetkeksi pois elämästäni. Mutta koska näitä kirppispostauksia pyydellään aina paljon, niin pyrin postailemaan löytöjäni hiukan toisin nyt kuin ennen. Toki viikko sitten käytiin kirppiskierroksella ja toistaiseksi ei ole mitään suurta vieroitusoiretta asiasta tullut. Katsotaan parin kuukauden päästä. Uskoisin, että kesällä saatan jonkin kirppiksen käydä tutkimassa, varsinkin jos päästään reissaamaan Suomessa, niin pitää tutustua eri kirppiksiin. Mutta saapi katsoa. Tällä hetkellä kirpparit on poissa laskuista!

Nautinnollista lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

UFFin tasarahapäivät

Fake Famous

 

10 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Itselläni kirpputorit ei ole poissa laskuista, käyn välillä pyörimässä (toki kasvosuojus kasvoilla ja turvaväliä yritän pitää mikäli mahdollista) ja kahviloissakin olen käynyt (nyt tulee noissa kahviloissa käyntiin kohta joksikin aikaa taukoa, kun ravintolat ja kahvilat menee muutamaksi viikoksi kiinni, täytyy sitten ostaa kahvipaketti kotiin ja jotain hyvää syötävää kahvin kanssa, vaikka rinkeleitä tai joitain hyviä sämpylöitä ja joitain hyviä täytteitä). Kirpputorit taitaa pysyä täälläpäin auki ja luulen, että kirjastotkin (juuri nyt maaliskuun alussa täälläpäin ainakin tuo pääkirjasto avautui, kun oli sitä ennen vähän aikaa kiinni) ja vaatekaupat ja kenkäkaupat.

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Hyvännäköiset housut. Muistaakseni niitä kutsuttiin ukkohousuiksi. Minäkin olen omistanut joskus tuollaiset. Olisipa vielä tallessa, no en mahtuisi kuitenkaan niihin. Mutta tykkäisin tänäkin päivänä. Ja tuo takkisikin kiva, siinä on meininkiä.
  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Taisi olla jossain lehtijutussa, että ukkohousut kaikkine laskoksineen tulevat taas takaisin – eli kirppismuodilla(kin) olet muodin huipulla, selvästikin!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tänään kävin pitkästä aikaa kirpparilla pyörimässä ja ei-niin-yllättäen sieltä tarttui mukaan kassillinen kaikkea – pikkuneidille 😀

 5. petra kirjoitti:

  Sulla on kyllä kiva tyyli! 🙂 mulle lumppumaakari kuulostaa vähän negatiiviselta, mutta kun makustelee sitä sanana ja katsoo sun kuvia, niin oot kyllä upea 🙂 Tätä sun kierrätyselämäntapaa on kiva seurata 🙂

  http://www.sangynalla.fi

  • villananna kirjoitti:

   Monille lumppumaakari on negatiivinen, itselleni se ei sitä ole. Sanan alkuperä on tosiaan negatiivinen mutta minulle siitä on tullut hellittelynimi. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *