Hae
VillaNanna

Kun kaapit tyhjentyy

Meillä on ollut todella perusteellinen kaappien tyhjennys käynnissä, saman homman teki myös tyttäreni ja eilen päätimme ajaa Turkuun hakemaan nuo tytön kamat, jotka suurin osa odottaa nyt pääsyään Hope-yhdistykselle. Jätin itselleni muutamia juttuja, jotka olen tehnyt aikanaan itselleni ja osa meni tuunaus kasaan (niitä ei voi  laittaa Hopeen) ja kolme säkkiä lähtee hyväntekeväisyyteen, pelkästään tytön tavaraa. Meiltä lähtee yhdeksän säkkiä, joten nyt on ollut todella perusteellinen siivo. Myös äitini oli pakannut kaikkea ihanaa kassiin mutta niistä teen ihan oman postauksen myöhemmin, on nimittäin sellaista tavaraa, että on ihan pakko esitellä, että pääsette tekin ihailemaan niitä.

Tällaiset nopeat käynnit on aika raskaita, ei ehdi oikein käydä missään kun pitää treffata rakkaita ja käydä syömässä. Olisin halunnut käydä Turun linnassa ja käsityömuseossa ja vaikka ja missä. Nähdä nuo kaikki ihanat paikat, joissa tuli paljon käytyä kun asui Turussa. Mutta kyllä meidän reissulla oli toinenkin kohokohta, käytiin nimittäin Denniksessä syömässä. Pikkuisen ensin vieroksuin Denniksen uutta nuorekasta ja raikasta sisustusta mutta aika äkkiä kyllä siihen totuin ja mielipide muuttui, on todella viihtyisä paikka nykyään. Hieno muutos ja lopputulos ja mikä parasta, Suomen parhaat pitsat…

Sataa, sataa ropisee…pilipilipom 

 

Farkkutakki: Kierrätyskeskus ilmaisosasto
Minimekko: Kirpputori Spinny
Saapikkaat: Uff

Kotiin

Tässä muutama juttu mitkä jää minulle käyttöön. Itse tehdyt esitellään sitten eri tavalla myöhemmin.

Nautinnollista sunnuntaita!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *