Hae
VillaNanna

Nyt minullakin on oma torso

Puhun harvoin miehestäni blogissa, en juuri julkaise kuvia hänestä, hän haluaa olla piilossa, taustalla hääräämässä mutta nyt minun on ihan pakko kertoa miehestäni jotakin. Miehestäni on nimittäin muovaantunut kunnon kirppisaarrehaukka. Hän vainuaa ja löytää hyviä kenkiä ja vaatteita, hän löytää harrastevälineet ja astiat. Hän ei kierrä kirppiksiä kuin minä, koluten ja ajan kanssa vaan hän nuuskii nopeasti ja nappaa parhaat päältä. En tajua miten hän sen osaa…
Lauantain kirppisreissu oli yksi tällainen. Minä aloitin hitaasti etsien ja mieheni taas juoksi nopeasti Vantaan Lanttilan läpi ja teki monene monta tarpeellista löytöä. Yksi sellainen löytö oli torso. Olen monta vuotta jo etsinyt torsoa eri kirppareilta mutta jokainen, jonka olen löytänyt ovat hintaan nähden olleet huonossa kunnossa mutta tämä oli kaikin puolin kunnossa. Ja mieheni ei ollut ainoa apajalla mutta oli nopein kaikista ja minä sain torsoni.

Minulla on aina ollut se ongelma, että inhoan kaavoja mutta ilman kaavoja on vaikea puuhata ilman torsoa mutta nyt maailma on avoin kun voin tehdä ideani suoraan nukelle, nukelle, jonka vartalon mallin ja pituudet voin säätää sopiviksi. Aivan loistavaa. Ja kun en tee töitä, saa torso toimittaa sisustuselementin virkaa. Sopivat asusteetkin löytyi omasta kaapista. Mekko on löytynyt aikanaan Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja tekoturkiskauluri on Fida Outletista napattu mukaan. Vielä vanhat helmet torsolle kaulaan ja nukke seisomaan sopivaan kohtaan olohuoneessa. Kyllä mun nyt kelpaa, on kaunis torso ja ihana mies.

Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

16 kommenttia

 1. Jeannays kirjoitti:

  Upea mekko!?

 2. matkailijakirppu kirjoitti:

  Hyvä löytö! Torso on hyödyllinen, ja hauska sisustuselementtinäkin! 🙂

 3. Jael kirjoitti:

  Olipa hieno löytö, ja hyvin olet opettanut miehesikin kirppariaarrehaukaksi;D

 4. Petitfruitbourbier kirjoitti:

  Voi mikä upeus! <3

 5. Minna kirjoitti:

  Onpas hyvä löytö, kirppiksillä tulee kyllä aina lopulta vastaan se mitä etsiikin! 🙂 Täytyy kans itse käydä lähiaikoina kunnon kierroksella 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos, se on kyllä ihan täydellinen.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Totta. Torsoa voi käyttää niin työssään kuin sisustuksessakin.

 8. Melissa L kirjoitti:

  On ihan parasta kun toinen tutkii toista aluetta ja toinen toista 🙂

 9. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kirppiskierrokset ovat kyllä niin täydellisiä…

 11. Hilu kirjoitti:

  Ompas hieno löytö ja kiva sisustus elementti.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Tää oli kyllä mahtava löytö.

 13. tuulanneli kirjoitti:

  Todella hyvä ja hyödyllinen löytö! ja ihana tuo mekko 🙂

 14. Melissa L kirjoitti:

  Tämä oli kyllä täydellinen löytö <3

 15. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Hieno löytö mieheltäsi, kauniit asusteet pääsivät torson päälle 🙂

 16. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *