Hae
VillaNanna

Päätön kana ilmaisosastolla

Päätön kana ilmaisosastolla

Olen kuin päätön kana kun pääsen ilmaisosastolle. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että otan mitä sattuu mitä sukeltaen löydän, vaan se tarkoittaa sitä, etten aina ihan tarkkaan katso mitä käteeni osuu. Näin kävi viime viikolla kun kävin sukeltamassa jälleen ilmaisosaston laatikoihin kun etsin projektiini materiaalia.

Päätön kana ilmaisosastolla

Minulla on vuoden verran ollut projekti, jonka lopputuloksena olisi saada miesten vanhoista paidoista tehtyjä vaatteita kaappiin. Yksi paita on jo tehty, mutta seuraavan projektin materiaaleja olen kaivellut vuoden verran. Näitä materiaaleja siis lähdin viime viikolla hakemaan mutta lopputulos oli lopulta nolla, sillä projektiin tarkoitettu materiaali tulikin pesun jälkeen omaan käyttöön sellaisenaan. Tosin olen suunnitellut värjääväni asun jossakin vaiheessa.

Nappasin siis mukaani yhden kauluspaidan sen enempää miettimättä mikä lähti mukaan. Katsoin vain, että paita on suht hyvässä kuosissa ja sopiva väri projektiin. Pesun jälkeen nostin paidan henkarille ja vasta silloin huomasin, että paita ei ollutkaan paita, vaan Marimekon paitamekko. Paita meni päälleni, joten päätin olla leikkelemättä tätä johonkin muuhun. Paita tulee tällaisenaan käyttöön, paitsi jos haluan sen värjätä.

Pitkä paitamekko ja puuvilla slipoveri

Kun tajusin, että paita onkin pitkä paitamekko, oli minulla vain yksi ajatus: Slipoveri. Onneksi olin keväällä neulonut itselleni puuvillaisen lyhyen slipoverin, joten sen puin mekon päälle. Tämä on sellaista pukeutumista josta pidän ja paljon. Ja jos on mahdollista, niin tietenkin pukeudun niin. Ainut asia minkä huomasin oli se, että tarvitsen lisää slipovereja. Kyllä, lisää.

Ohje slipoveriin löytyy tästä linkistä ja liivistä enemmän tässä postauksessa

Minulla on ajatuksissa, että värjäisin vielä tuon paitamekon, mutta katsotaan, en ole vielä päättänyt mitään. Tällaista tämä on, en osaa päättää koskaan yhtään mitään. Mutta sen päätin, että tämän asun kanssa sopii Fidasta löytyneet mustat kengät, joissa röyhelöä kengän päällä. Uskoisin, että kyseessä on alun perin ns. markettikengät, eli Cittarista tai Prismasta ostetut. Minua se nyt ei haittaa yhtään, kunhan sopii ajatukseeni ja nämähän tosiaan sopii. Olen erittäin tyytyväinen siis tähän tämän päiväiseen asuuni.  Jotain kierrätettyä ja jotain itse tehtyä.

Asuun kuului myös minun rakas Idea Fixin vyölaukku sekä työtarvikkeille samasta puuvillasta virkattu laukku, josta olen tuon kuvan liivinkin neulonut. Takiksi valikoitui musta biker mokkatakki, joka toimi parhaiten noiden mokkaisten kenkien kanssa. Valitettavasti niitä ei nyt kuvassa ole.

Mitä pidät asusta?

Päätön kana ilmaisosastolla

Ihanaa iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.