Hae
VillaNanna

Viikonlopun huumaa

Olen ollut puolitoista viikkoa sairaslomalla nyt kun flunssani oli odotettua tujumpi. Tai saan nämä tavalliset taudit nyt helposti ja voimakkaina kun perustautini on nostanut päätään. Kuun vaihteessa viikonloppuna huomasin, että nyt alkaa flunssa kolkutella ovelle mutta mies oli varannut meille jo aikaa sitten liput Paddington 2- elokuvaan. Olen koko ajan vongannut elokuviin ja juuri kyseistä leffaa halusin mennä katsomaan. Oli siis ihan pakko nousta sängystä ja niellä yskä ja mennä Härdellin ja miehen seurana Flamingon elokuvateatteriin nauttimaan ihanasta leffasta. Suosittelen leffaa todella, aivan ihana ja onnistunut vaikka onkin kakkonen.
Leffan jälkeen, kuten meillä on tapana, kävelimme Jumboon ja siitä syömään American Dineriin ja taas herkuteltiin hyviä hamppareita ja jälkkäreitä. Oli maha kyllä niin täynnä ettei ihan hetkeen tehnyt hamppareita mieli. Perheen yhteiset hetket ovat niin tärkeitä, että pakko oli laittaa sairaudet unohduksiin ja mennä porukan mukana.

*    *    *    *    *


Olen jostain syystä tällä hetkellä innostunut kovasti erilaisista ja eri tavoin toteutetuista ranteenlämmittimistä ja niitä on nyt tullut tehtyä vähän monen näköisiä. Tykkään todella paljon niistä, sopii minun kerrospukeutumiseen ja muutenkin tyylillisesti on enemmän mun juttu kuin paljaat lapaset. Ranteenlämmittimet on myös todella helppo ja nopea tehdä ja kuvien ihanuudet on neulottu jämälangasta, jotka yritän nyt epätoivoisesti saada pois nurkista pyörimästä. Ranteenlämmittimien ohjeet löytyy Novita 3/2016 lehdestä. 
Kuvien iso kolmiohuivi on itse tehty myös, ei minun tekemäni sillä löysin sen Kierrätyskeskuksesta, myös takkini on Kierrätyskeskuksesta. Takki on niin täydellinen ja istuu tyyliini täydellisesti. Pipo on omaa käsialaa, neuleleggarit sitä vastoin on ostettu myös Kierrätyskeskuksesta sekä saapikkaani. Takin alla oleva suloinen neulepaita on myös Kiertiksestä hankittu ja olenkin niin tyytyväinen asuuni monin tavoin. Kaikki on joko itse tehtyä tai kierrätettyä ja pisteenä iin päällä on ilmaisosastolta löytyneistä materiaaleista tehty laukku. Kyllä kelpaa…Tämä on Lumppumaakarin miniekstaasi!

 *    *    *    *    *

Huomenna paluu töihin ja toivottavasti en saa mitään flunssia enää itselleni. Tämmöinen sisällä oleminen ei ole mun juttu ollenkaan. Menee pääkoppa ihan soosiksi. Onneksi olen jaksanut neuloa yskäkohtausten välissä sen verran, että puikoilta on tippunut pipoja, sukkia ja lapasia aika hyvää tahtia ja myös hienosti jämälangat vähentyneet. Ehkä pian pääsen neulomaan taas isompia töitä myös.

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

18 kommenttia

 1. Metsäntyttö kirjoitti:

  Ihana tuo sun tyyli! Just tuo huivi ja ranteenlämmittimet on kivat katseenvangitsijat. Ja laukku. Kuvauspaikkakin kivasti valittu. Takki sopii kuvaan. Tykkään siis kokonaisuudesta kaikkineen:)

 2. Sesse kirjoitti:

  Hyvän näköinen asu!

 3. Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Kiinnitin samaan huomiota, että onpa kivannäköinen asuyhdistelmä sinulla huiveineen, ranteenlämmittimeen ja takkeineen. Pikaista paranemista! 🙂

 4. Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti:

  Tosi kivasti pukeudut ja osaat yhdistellä asusteita/vaatteita näyttävästi! ?

 5. Rosanna kirjoitti:

  Todella kaunis ja harmoninen kokonaisuus! Onko sulla noi ranteenlämmittimet peukalokiilalla vai onko ne nimenomaan vain ns. tuubit? Näyttää kauniilta nekin ❤️

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kuvat on otettu meidän parkkipaikalla 😀 Meillä on heti metsikkö siinä ja siellä otetaan paljon näitä meidän kuvia.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos. Tästä on tullut yksi lemppareitani…Asusta siis.

 9. Melissa L kirjoitti:

  Pukeututminen on vähän kuin leikki. Lapsena puettiin nukkeja ja nyt puetaan itsemme päälle hauskasti 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Noissa on peukalokiila. Harvoin mulla on mitään harmonista 😀

 11. Marjo kirjoitti:

  Olet kyllä mestari yhdistelyssä – pidän tästä asusta sekä ranteenlämmittäjistä.
  Ikävää, että flunssa kaatanut sängyn pohjalle noin pitkäksi aikaa. Toivotaan, että pääset töihin ja tauti helpottaa ❤️

 12. marja liljeström kirjoitti:

  Ikävä että sinulla on noin sitkeä flunssa. Mukava leffa ja herkuttelu sen jälkeen. Kaulaliina on kaunis.

 13. Melissa L kirjoitti:

  Tää johtuu mun perussairaudesta. Kun arvot on sekaisin niin elimistö ei enää kykene taistelemaan sairauksia vastaan. Saan siis pitkäkestoisia ja todella sitkeitä flunssia, vatsatauteja yms. Kaikki tavalliset erittäin vahvoina.

 14. Melissa L kirjoitti:

  Tyypillistä näiden tämän tyyppisten tautien kanssa.

 15. MINI kirjoitti:

  Paranemisia flunssaan! Meillä tyttö haluaisi mennä katsomaan Paddigtonin, kiva kuulla että se on hyvä leffa 🙂

 16. Melissa L kirjoitti:

  Se oli kyllä todella hyvä. Suosittelen.

 17. Anniina kirjoitti:

  Onpa nätit ranteenlämmittimet! Sellaiset yksinkertaiset mäkin osaisin neuloa 😀

 18. Melissa L kirjoitti:

  Yksinkertaisiin voi ommella käsin kaikkia ihania koristeita, jos haluaa vähän lisäefektiä niihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *