Hae
VillaNanna

#lempivaatteeni -kampanja, kesäkuu

 

Eetin #lempivaatteeni -kampanja, kesäkuu avaa teille lisää vaatekaappiani!

Olen odottanut, että saan postata tämän lempivaatteeni teille jälleen kerran. Tämä mekko on monella tavoin lempparini, se on myös voimavaatteeni. Jos tuntuu, että muserrun elämän alle, niin kun tämän laitan päälleni, tuntuu kuin olisin koko maailman kuningatar…
Mekko on valmistettu jo 2007 ja on sen jälkeen ollut todella kovassa käytössä koko ajan. Kaavaa en enää muista, mutta samoja kaavoja löytyy niin La Mia Boutique -lehdestä kuin myös Burdasta. Epäilen, että tämä mekko on ensimmäisenä mainitusta lehdestä, sillä Burdan kaava on erilainen. Mutta se nyt ei ole niin oleellinen asia tässä. Vaan itse mekko.

Mekko on useasti myös kesämatkoilla mukana, kuten Krakovassa. Tässä mekossa on kaikki se, mistä pidän. Empiremalli ja maksipituus, kangas on trikoota, ihanan värikästä palluraa. Kangas on siitä hauska, että se on leikattu väärään suuntaan. Eli langansuuntaisesti jos leikkaa, niin pallurat menee pitkittäin, eli oli pakko leikata täysvinoon.Oranssi piristää väsynyttä ihmistä, jos tarvitaan uusia iseoita vaikka ompeluun, niin oranssi väri stimuloi juuri niitä lohkoja aivoissa, joissa ideat syntyy. Eli oranssi on hyvin tärkeä väri monella tavoin. Ehkä myös tuossa värissä piilee mekon salaisuus, miksi se on voimavaatteeni ja miksi se on myös lempivaatteeni.

Tämä mekko kun on ollut mukanani myös rakkaassa Krakovassa, niin siitä on sen vuoksi tullut silmäteräni ja yksi rakkaimmista vaatteistani. Se on nähnyt paikan jossa minun sydämeni on, se on saanut tuntea Kazimierzin tuulet ja historian. Kokea klezmerin villit sävelet ja nauttia herkullisesta zapiekankasta.

Eetin #lempivaatteeni -kampanja on ollut minulle suureksi avuksi, sillä tiellä, että kaappini olisi täynnä vain lempivaatteitani.

Millainen on sinun lempivaatteesi?

Lempivaatteeni
Lempivaatteeni

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kiva mekko onkin, ja nätit värit siinä, Oranssi onkin oikea piristävä väri;minulla on kesäpaita joka on kirkkaan oranssi.Hyvää viikonloppua Melissa:)

 2. Hellunen31 kirjoitti:

  Tuo väri sopii sulle kyllä hyvin :). Mullakin on joitain äidin tekemiä vaatteita, joita tykkään käyttää edelleen päällä. Hän on kans kova ompelemaan. Oot kyllä tosi taitava käsistäsi.

 3. Melissa kirjoitti:

  Minulle oranssi aiheuttaa isoina annoksina myöskin levottomuutta, toisin kuin keltainen tai punainen.

 4. Melissa kirjoitti:

  Kuuluu mun väreihin tuo oranssi.

 5. Art LilyKristin | M.Hartikainen kirjoitti:

  Ihana malli tuossa mekossa, itsekin pidän myös oranssin eri sävyistä <3

 6. Veera kirjoitti:

  Ihana mekko! Todella kaunis malli.

 7. Melissa kirjoitti:

  Oranssi on todella ihana väri 🙂

 8. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 9. Minna Mäkinen kirjoitti:

  Ihanan pirteä mekko ja tykkään tuosta mallista. On kiva, jos löytyy lempimekko, jota voi vuosia käyttää. Itsellänikin on pari sellaista ja aina niitä on mukava käyttää:)

 10. Melissa kirjoitti:

  Kyllä, lempivaatteet on kaikkein parhaimmat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *