Hae
VillaNanna

Minun uusi projekti

Minun uusi projekti

Minulta on kyselty paljon, että mikä on minun uusi projekti. Tähän olen vastannut useasti, ettei tänä vuonna oikein mitään sen kummoisempaa ole. Isot projektit kuten läjä-, kasa-, ja lummpisprojektit ovat tällä hetkellä sen verran suuria, ettei niihin ole aikaa. Mutta pienemmät kuten kassi -ja farkkukassiprojektit ovat olleet hyviä tässä kohtaa. Oman aikansa on vienyt myös pestävien kasvomaskien ompelu. Otanko jossakin kohtaa isomman projektin haltuuni, en osaa sanoa, mutta tällä hetkellä niin suuriin suunnitelmiin ei ole aikaa.

Myös farkkuprojekti päättyi nyt, sillä annoin loput farkkujämistä työpaikalleni nuorten käyttöön. Se oli erittäin hyvä idea, sillä ompeluhuoneeseen siirtyminen on ollut erikoinen urakka ja osa materiaaleista on ollut pakko laittaa muualle kuin huoneeseen. Tärkeää on se, että farkkujämät tulevat käyttöön ja ne hyödynnetään hyvin.

Minun uusi projekti

Mutta nyt minulla on projekti, joka jatkuu vuoden loppuun asti. Nimittäin tämä on sellainen pakkoprojekti. Minulla on useasti mielessä se, että mitä voisi tehdä kaikesta siitä roskasta, joka joutuu ompelujätekoriin. Langanpätkät ja pienenpienet kankaanpalaset, joista ei oikeasti saa enää mitään, niitä ei voi oikein kankaaksikaan muokata. Niin kuin teen isoille paloille. Ompelen kaikki yhteen ja teen niistä jotakin. Toki osa menee hienosti erinäisten asioiden sisälle pehmukkeeksi mutta ei tietenkään kaikki ja siitä kaikesta yritän nyt kehitellä jotakin kivaa ja hauskaa. Olenkin jo saanut aikaan aika paljon kaikkea kivaa mutta koska roskaa on noin valtavasti, niin tekemistä riittää ja paljon.

Ensimmäinen työni oli Sewing is my superpower -taulu, joka oli enimmäinen testaus, isompaan työhön, joka muhii tuolla päässä. Koska minulla ei ollut sillä hetkellä mitään kehyksiä, niin tein tästä ensimmäisestä hommasta sitten tuollaisen seinäkoristeen. Koristeeseen sain vaikka ja mitä ommeltua, myös koristenauhajämiä on helppo laittaa tuollaisiin mukaan. Hauska lopputulos, vaikka ei nyt ihan seuraa ajatustani, mutta seuraava sitten paremmin.

Pohjan rakensin kahdesta pitkästä palasta, jotka ompelin yhteen, katkaisin ja ompelin taas yhteen. Sen jälkeen ompelin pikkuruisia palasia sinne tänne pohjalle ja tämän jälkeen aloin sommitella mekkoa, henkaria ja teksti osiota. Lopputulos on hyvin vaalea ja hempeä, olisi saanut ehkä olla pikkuisen väriä enemmän, mutta eipä tuo minua lopulta haittaa. Näissä töissä voi olla tuota tekstuuria vaikka miten paljon. Ei muuta kuin kokeilemaan.

Minun uusi projekti

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Farkkujämien tango

Käsityön teemavuosi – Uuden edessä

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voin ihan kuvitella että keksit kaikkea kivaa noista jämistä:)

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Upea eikä todellakaan uskoisi jämistä luoduksi!

 3. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Työsi on hieno! Minulle tuli mieleen entisajan pyyheteineet ja niiden kauniit koristekäsityöt, jotka kätkivät alle pyyhkeet.
  Mukavaa viikonloppua <3

 4. Annukka | HappyAnnukka kirjoitti:

  Hieno tuo Sewing is my superpower-teos. Erilaista taidetta.?

  https://www.instagram.com/happyannukka/

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas hauska idea, sinulla noita ideoita riittää joka lähtöön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *