Hae
VillaNanna

Huomenta kaikille

Huomenta kaikille!

Piti tänään kirjoittaa tuosta uudesta laatikkoprojektista, mutta eilen kävi tapaturma kun käytiin pienellä happihyppelyllä miehen kanssa. Nyt kädessä tunnistenauha ja toisessa kädessä viikon sairasloma. Vahvat kipulääkkeet on seurana. Katsotaan mitä tästä oikein tulee.

Huomenta kaikille

Pääkaupunkiseudulla on pitkään ollut todella liukasta ja olen tänä talvena kaatunut kaksi kertaa ennen tätä pahinta. En ole koskaan kaatunut näin pahasti. Joskus nuorena olen kaatunut rappusissa polvilleen ja sain ruusun siitä iskusta. Antibiotit auttoi silloin. enkä ole aikoihin sitten kaatunutkaan, ennen kuin tänä talvena nyt sitten. Nekin pari kertaa polvilleen.

Nyt tosiaan oltiin tässä meidän kotinurkilla ja ehdin sanomaan miehelleni, että nyt pitää mennä varovasti kun on liukas kohta ja samalla meikäläinen veti kunnon kaaren taaksepäin ja tulin häntäluun päälle ensin ja pää tuli ruoskana iskien maahan ja siihen jäin. Jalat eivät liikkuneet mihinkään. Mies soitti ambulanssin kun en päässyt ylös ja sitten mentiin sairaalaan.

Kello oli melkein kaksi päivällä kun pääsin päivystykseen. Minua lääkittiin ja lääkkeet sitten laittoi tajun kankaalle. Pääsin lopulta kotiin illalla, kun olin hoitajan avustuksella käynyt ensin vessassa, kaverina minulla oli hoitajan lisäksi pussi. Se oli sitten ainut kerta toistaiseksi kun tuli tavaraa ylös.

Miten ompelut ja neulominen?

Luulen, että jos olen kivuton päästäni, niin varmasti neulon, olen jo nyt aika levoton. Mutta ompeluhommat saattaa jäädä kyllä vielä pariksi päiväksi vaikka oli sellaiset suunnitelmat, että otan teidän mukaan ompelupäivään tänään. Oli siis tarkoitus aloittaa uusi laatikkoprojekti kunnolla ensin esitellen täällä blogissa hiukan laatikon sisältöä ja sitten Instagramissa olisin ottanut teidät mukaan koko päivän ompeluhetkeen. Mitä kaikkea olisin ehkä saanut valmiiksi tänään.

Noh, katsotaan onnistuuko se tuossa viikolla sitten, kun olen sairaslomalla, jos en sitten mene kuitenkin töihin kesken sairaslomaa. Haluaisin kyllä mennä töihin jo viimeistään loppuviikosta. Mutta katsotaan nyt miten nämä kivut tässä päättää. En kyllä voi suositella tällaista kaatumista kenellekkään. Aivan hirvittävää huomata kun jalat ei toimi enää.

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

10 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Järkyttävä! Kyllä se työ voi hetki odottaa. Pikaista paranemista sinulle!

  2. Amalian maailma kirjoitti:

    Kauheaa! Tuolla pitää olla tosi varovainen, olen sen itsekin huomannut. Toivottavasti kipu pian hellittää!

  3. Mare Kinanen kirjoitti:

    Voi hurja. Nyt on kyllä liukasta jokapuolella ja sitä varmaan riittää vielä hetken. Lepoa ja toipumista. Koita malttaa olla levossa vaikka moni asia varmaan poltteleekin mielessä. Sait hyvää hoitoa ja nopeasti. Se on hyvä.

    • villananna kirjoitti:

      En malttanut kuin muutaman pävän. Ompelumania iski ja ompelin pari päivää putkeen. Nyt pitää taas hiukan levätä.

  4. Nora kirjoitti:

    Mulla kävi kans tänä talvena tapaturma. Kaaduin tammikuun puolivälissä ja vasemman käden ranteesta murtui luu. Kipsi oli kädessä kuukauden verran ja nyt on yritettävä kuntouttaa kättä takaisin samanlaiseen kuntoon kuin ennen murtumaa. Päivä kerrallaan on edettävä, mutta kyllä se varmaan tästä. Käsi on vielä vähän jäykkä ja rasittuu vielä melko helposti.

  5. Nora kirjoitti:

    En tiedä oletko jo parantunut, mutta jos et, niin tsemppiä.

  6. Nora kirjoitti:

    Määkin kaaduin ulkona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *