Hae
VillaNanna

Maailman paras olopaita

Kun olen kotona ja haluan pukeutua rennosti ja lämpimästi, valitsen aina jonkin rennon asun. Tämä Burdan kaavalla ommeltu jättipaita on yksi sellainen. Kangas on uutta, muutama kuukausi ostettua kangasta. Alouksi koitin etsiä tähän työhön puuvillapaitoja mutta laihoin tuloksin, päädyin sitten ostamaan kankaan. Miksi näin kun kaapit pursuaa vaatteista muutoinkin. Ihan siitä syystä, että kaapissa ei ole oikein olovaatteita enää kun muuton aikana poistettiin kaikki huonokuntoiset vaatteet ja tekstiilit, joista tein lähes poikkeuksetta erilaisia ja eri tarkoituksiin rättejä. Näin hävisi uusiokäyttöön monta yöpukua ja monta olovaatetta. Vieläkin on pino odottamassa seuraavaa kierrosta rättejä, joita pitäisi tehdä tytölle sekä vanhemmalle pojalle. Jättipaita on tehty Burda 1/16 kaavalla, joka on erittäin helppo kaava. Paitaan menee aikaa leikkuusta lähtien sellainen tunnin verran. Kangas on ihanan ilmavaa ja lämmintä, pinta on hauska. Väri on hyvin hempeän rosaa vaikka ei siltä kuvissa ihan näytäkkään sille. Ihastuin kankaaseen heti kun sen näin. Edelleen tosiaan toivon, että löydän puuvillapaitoja, joista tehdä tämän saman paidan. Mutta näillä mennään nyt!

Olette huomanneet, että ompelutöiden esittely on vähentynyt paljon. Se johtuu ainoastaan siitä, että ompelutila on epäkäytännöllinen ja siksi ompelu on pikku hiljaa jäänyt. Samaan aikaan sitten töiden kuvaaminen on vähentynyt paljon vaikka materiaalia olisikin valmiina odottamassa. Minulle on iskenyt neuloosi ja erilaisia neuleita on tulossa puikoilta pikku hiljaa. Toiveissa kyllä on, että saisin myös ommeltua välillä. Annan kuitenkin neuloosin viedä nyt mennessään ja yritän saada lankavarastoja pienemmäksi mahdollisimman tehokkaasti.

Mitä opimme tästä? Älä koskaan kerää liian suurta varastoa, joka ei mahdu yhtään mihinkään. Vain sen verran kuin tarvitset ja siihen yhteen projektiin. Kyllä, minulla on pikkuinen ähky tälle materiaalimäärälle. Appiukon luona on monen monta laatikkoa tavaraa vielä, eikä ne tosiaankaan tänne mahdu. Minulta on myös kadonnut paljon tavaraa muuton yhteydessä, se harmittaa todella, todella paljon.

Mukavaa keskiviikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *