Hae
VillaNanna

Vohvelia ja Helsingin kesä

Vohvelia ja Helsingin kesä

Vohvelia, haluan vohvelia. Näin alkoi yksi aamu tässä taannoin. Toki kotonakin olisimme voineet vohvelit paistella, mutta halusin muutakin kuin vain vohvelia ja kauppaan ei haluttu lähteä, joten ruokaa napaan ja vaatteet niskaan ja nokka kohti Helsinkiä ja Kämpin Galleriaan herkuttelemaan WaffDadyn vohveleilla.

Vohvelia ja Helsingin kesä

Meillä on tosiaan meidän reissun jälkeen, joka keskeytyi ollut suuria hankaluuksia keksiä jotain järkevää tekemistä meille. Yleensä pyöräily on auttanut tähän, mutta meillä herätään niin myöhään, että ei ole sitten lopulta kiinnostuttu lähtemään pyöränselässä seikkailemaan. Siksi homma mennyt ihan makoiluksi, mikä sekin on toki ihan kiva juttu. Nyt kun poika lähti siskonsa luokse saamaan laatuaikaa sisaruksensa kanssa, niin meillä oli hyvin aikaa laittaa meidän reissuasiat kuntoon ja hoitaa niin rahanvaihdot kuin muukin tarpeellinen.

Ja koska vohvelit oli mulla mielessä, niin pakkohan sitä oli googletella sitten paikkoja. Valitettavasti täällä on lopetettu monta hyvää paikkaa ja kuplavohvelit saivat jäädä unholaan, joten ainut paikka mikä vielä auki on, löytyi Kämpin Galleriasta. Joten junalla keskustaan ja siitä kipiteltiin kohti Käppiä. Helsingin keskustan sanotaan olevan aivan autio. Noh, ei se sitä kuitenkaan ollut, vaan kadut täynnä ihmisiä. Vaikka oli sateinen ilma, niin jotkut istuskeli siitä huolimatta terasseilla.

Vohvelit maistui ja musa soi

WaffDaddy on erikoistunut suolaisiin vohveleihin, mutta koska me olimme jo syöneet ruokaa, niin halusimme ehdottomasti makeat vohvelit. Ja kyllä maistui. Kun herkuttelut oli herkuteltu, lähdimme tallustelemaan vatsat täynnä kohti Katajanokkaa. Mies halusi ehdottomasti päästä istahtamaan lasillisille kanavarannalle. Hetken nautinnon jälkeen lähdimme vielä pikkuruiselle tallustelulle Katajanokan Kasinon ympäri. Olisin halunnut mennä pidemmällekin, mutta miehen kengät kalvoi sen verran, että oli vain hypättävä sporaan ja annettava  sen viedä meidät kohti Rautatieasemaa.

Junalla kohti Ogelia ja Ogelista autolla kohti kotia. Kotona alkoi armoton siivoaminen ja paikkojen kuntoonlaitto, että mummeli voi olla täällä hoitamassa koiria ja poikaa kun me singahdamme kesän viimeiselle reissulle. Ja tässä kohtaa voin sanoa, että poika itse halusi jäädä mummelin kanssa tänne kotiin. Ei väkisin enää häntä vedetä perässä, menee muuten koko reissu tappeluksi. Joten hän nyt ei tosiaan halunnut lähteä mukaan, niin saa jäädä kotiin.

Tämmöinen pieni kesäpäivä meillä tällä kertaa.

Vohvelia ja Helsingin kesä

Ihnaa päivää kaikille kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *