Hae
VillaNanna

Pinkit korkokengät -blogin Maiju ja kassillinen huiveja

Pinkit korkokengät -blogin Maiju ja kassillinen huiveja

Pinkit korkokengät -blogin takaa löytyy aivan ihanan kupliva ja lämpöinen Maiju. Olen tutustunut Maijuun Vaikuttajamedian kautta ja taannoin kävin hänen luonaan kylässä. Vastaanotto oli lämmin ja juttua piisasi monelle tunnille. Maiju on juuri muuttanut tähän kahden kivenheiton päähän ja siivoilujen tuoksinassa laittoi kassillisen ihania huiveja pois…Pois minulle. Tästä ystävällisyydestä halusin myös maksaa ja Maiju saa jotakin ihanaa yhdestä antamastaan huivista.

Minulla oli tarkoitus alunperin aloittaa tämä projekti vasta vuoden vaihteessa ja ensimmäinen työ olisi ollut se ihanuus, jonka Maijulle teen, mutta toisin kävi. Siitä tosin myöhemmin lisää. Olen siis jo aloittanut projektin, vaikka ompelujäteprojekti on vielä pahasti kesken ja se olisi tarkoitus saada ensin alta pois. Nyt tosin en ole ommellut hetkeen mitään, kun olo ei ole ollut paras mahdollinen.

Pinkit korkokengät -blogin Maiju

Maiju on aivan ihana ihminen, huumorintajuinen, kupliva, jonka kanssa on helppo jutella. Maiju on myös taitava käsistään, loistava askarteluosaaja. Joskus tuntuu sille, että kädentaitajat ovat kaikki samanlaisia taiteilijasieluja, vapaita luonnonlapsia. Luodaan ympärille hyvää oloa ja mieltä.

Minut otettiin lämpimästi vastaan ja herkulliset tarjoilut oli laitettu pöydälle. Oli ihanaa herkutella ja juoda kahvia kuin joskus silloin kauan sitten, kun oli vielä tapana vierailla ystävien luona. Ei ollut kiire mihinkään. Parannettiin maailmaa ja nautittiin. Huivit olivat sivuseikka, tuossa vaiheessa. Kun kaadettiin kaikki ihanat huivit olohuoneen lattialle, ihana värimaailma pirskahti suloisesti esiin ja valtasi iloisilla sävyillä koko ympäristönsä. Heti aloin näkemään mitä kaikkea ihanaa näistä huiveista saakaan aikaan.

Pinkit korkokengät -blogin Maiju ja kassillinen huiveja

Kuva: Maiju

Kuva: Maiju

kassillinen huiveja

Tällä hetkellä olen lisännyt tähän kassiin pari omaa huivia, jotka liitetään yhteen työhön, jota suunnittelen. Iso osa näistä ihanista huiveista soveltuu kesään ja siksi olikin tarkoitus aloittaa vasta vuoden vaihteen jälkeen tämä projekti, mutta pari työtä on jo tekeillä ja yksi työ on jo valmis ja kuvattu. Pidän kuitenkin tärkeänä sitä, että pidän kiinni siitä, että Maju saa ensimmäisenä sen ihanuuden, jonka lupasinkin. Heti aloitan vuoden vaihteen jälkeen. Silloin on tämän projektin alku, vaikka tuo yksi juttu onkin jo valmis ja pari juttua kesken. Ne voivat odottaa kiltisti.

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

14 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Maijun juttuja minäkin aina silloin tällöin luen – ja kieltämättä, ihanan värisiä huiveja!

  • villananna kirjoitti:

   Maiju on niin ihana <3 Joo, nämä huivit kyllä tuon ilon taloon 😀

 2. Nora kirjoitti:

  Luen aina välillä Maijun Pinkit korkokengät -blogia, siellä on mielenkiintoisia juttuja niin kuin tässä sinunkin blogissasi. Muita blogeja kuin nämä teidän, en tällä säännöllisemmin lue ja kommentoi, en ainakaan tällä hetkellä.

  • villananna kirjoitti:

   Maiju on kyllä niin ihana ihminen 🙂 Iloinen ja niin positiivinen. Hän on kuin nuo värikkäät huivit 😀

 3. Laura kirjoitti:

  Ihana postaus ja ihanat te?

 4. Anna kirjoitti:

  Mahtavia juttuja!

 5. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Minäkin tunnen Maijun! Hän on Ihana persoona, rohkeasti oma itsensä. Ihanan värisiä huiveja sait! Maiju on värien ihminen!
  Värikästä viikonloppua!

 6. Maiju kirjoitti:

  Ihana kun kävit. Oli ihana parantaa maailmaa ja saada sinustakin paljon tarinaa esiin <3

  • villananna kirjoitti:

   Oli kyllä ihanaa istua ja nauttia herkuista ja seurastasi 🙂

 7. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Maiju on aivan ihanan lämmin persoona. Pari kertoo nopeasti ehtinyt hänet tavata <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *