Hae
VillaNanna

Vaatekaapin perukoilta

Vaatekaapin perukoilta

Niin kuin olette huomanneet, rakastan neuleita ja vaatekaapin perukoilta löytyi eiliselle päivälle sopiva ihanuus, jonka olen itselleni tehnyt jo vuonna 2007. Tämä neuletakki on silmäteräni ja ollut monessa mukana. Totuus on, että neuletakki alkaa olla hiukan nafti tuosta etumuksesta ja sen vuoksi on päälläni hyvin harvoin nykyään. Mutta nyt oli pakko saada se päälle ja jalkaan tietenkin huopikkaat.

Vaatekaapin perukoilta

Eilisessä asussani ei ole mitään uutta, kaikki on vanhoja vaatteita, vanhoja löytöjä mutta minulle niin hirmuisen tärkeitä. Vain villatakki sekä villasukat ovat itse tehtyjä, kaikki muut on hankittu kirppareilta. Huomasinkin ilokseni, ettei kaappiini ole tullut uutta aikoihin. Ainoat sellaiset uudet mitkä olen tässä ostanut, on olleet yhdet kengät. Mutta niitä ei nyt tässä postauksessa nähdä. Vaan minun upeat ja niin ihanan lämpimät huopikkaat. Nämä huopikkaat ovat minulle numeron liian suuret, joten villasukka pakko on suuri. Näinkin paksut sukat mahtuu hienosti huopikkaisiin ja silti varpailla on hyin tilaa liikkua kengässä.

Myös villatakin alla oleva korkealaatuinen silkkineule on myös kirpparilta. Siitä sainkin maksaa hiukan suolaisen hinnan, mutta koska nämä ohuet neuleet, joissa poolokaulus on minulle tärkeitä näin talviaikaan, niin halusin sen aikanaan hankkia. Vähän senkin vuoksi, että hyväkuntoisia ohuita pooloneuleita on aika vähän kirppareilla. Yleensä ne on loppuun käytetty. Poolon alla minulla on vielä pitkähihainen trikoopaita, joka on ostettu aikanaan uutena (vuonna 2006) aluspaidaksi ja on edelleen käytössä. Leggarit taas on myös iankaikkisen vanhat, nämä ovat vanhimmat leggarini, jotka on vielä käytössä. Olen korjannut niitä monasti ja materiaali on kulunut niin, että läpikin jo näkyy. Mutta käytän näitä silti esimerkiksi näin ulkoillessa sekä kotioloissa. Kelsilakki on tehty viime vuonna.

Vaatekaapin perukoilta

Villatakki Novitan ohjeella

Villatakki on siis Novitan ohjeella tehty. Ohje löytyy lehdestä numero 4/99 ja lehdessä on muutnkin aika paljon kaikkia kivoja malleja, joita nyt voi hyvin tehdä kun tuo ysäri sekä 2000 -luvun alku on muotia. Itse pitäydyn edelleen kasarissa ja ysärissä ja annan tuon 2000 -luvun alun muodin tulla muille jutuksi. Se ei oikein ollut mun juttu silloin oikeaan aikaankaan, joten ei ole nytkään. Enkä oikein osaisi edes matalavyötäröisillä housuilla olla. En tajua miten niitä olikin niin paljon meikällä silloin joskus aikanaan. Toki olin paljon pienempi silloin, niin vatsaa tuli helposti esiteltyäkin, mutta ei enää nykyään.

Näin löytyy kaapista jälleen jotakin kivaa päivän asuksi, joita te ette välttämättä ole nähneet tai muista. Kuva tästä villatakista on ollut vanhassa blogissa kyllä, mutta ei enää uudelleen paitsi nyt. Tämän tyyppiset neuleet on ihan mun juttu ja nämä vaatii jo pidempää pitkäjänteistä jaksamista, että saa valmiiksi. Sen verran on tylsää puuhaa tämä homma tuossa alussa ennen kuin pääsee neulomaan kuviota. Mutta lopussa kiitos seisoo ja voi vain muistella sitä hetkeä kun tikutti ja tikutti ja tikutti, eikä tuntunut sille, että olisi edistynyt mihinkään… Ei muuta kuin etsimään oma asu vaatekaapin perukoilta.

Vaatekaapin perukoilta Vaatekaapin perukoilta

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vaatekaapin perukoilta

LUE MYÖS:

Villasukkien lämmössä

Rento asu matkalle kuin matkalle

8 kommenttia

 1. In Via kirjoitti:

  Minäkin tykkään omassa vaatekaapissa shoppailusta, paitsi viime aikoina vaatekaappini on harventanut huomattavasti. Kävin oikein ostamassa parit farkut ja neuleet, koska vanhat oli kerta kaikkiaan repaleina.

 2. byelinpo kirjoitti:

  Ihana neule ja niin jouluisen ihanat lumiset kuvat!

 3. Sonja Suomela kirjoitti:

  Todella kaunis villatakki! Tuossa on kyllä puurtamidta, että saa valmiiksi 😄

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihanan pitkä neule!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *