Hae
VillaNanna

Neuleunelmia vuodelle 2022

Neuleunelmia vuodelle 2022

Minulla on neuleunelmia vuodelle 2022 ja nämä unelmat ovat Make Nine 2022 -haasteen ulkopuolelle. Tällä hetkellä on niin upeita ja ihania malleja lehdissä sekä kirjoissa, että muutamat ihanuudet on saatava puikoille. Nyt avaan hivenen näitä unelmiani myös tänne blogiin, en kirjoita niitä pelkästään junk journaliin.

Neuleunelmia vuodelle 2022

Sen verran kyllä huijasin, että yksi unelma on kyllä tuosta Make Nine -haasteesta, mutta eipä se nyt niin paljon haittaa. Tärkeää on kuitenkin se, että ensi vuosi menee neuleiden parissa aika tarkkaan. Haluan paksuja ja lämpimiä neuleita, mutta kesäksi myös ihanan ilmavia ja kauniita. Monta unelmaa löytyy Novita 4/2021 talvi numerosta ja vaikuttaa voimakkaasti siltä, että kyseisestä lehdestä on tulossa minun lempparini, toisen Novita lehden kanssa. Tästä lehdestä olen kirjoittanut täällä.

Suunnitelmissani on siis seuraavia unelmia

 • Arabiasukat
 • Unikkoneule
 • Kaarrokeneule
 • Harry Potter huivi
 • Outlander neule
 • neuleleggarit

Sekä Make Nine -haasteen unelma on täysipitkä liivi. Saa nähdä ehdinkö noista luetelluista unelmista tekemään mitään, sillä Make Nine -haasteesta jäi aika iso määrä neuleita tekemättä. Ne on ensin tehtävä ja sen jälkeen tehdään muita jos aikaa jää. Tällä hetkellä minulla on kesken yksi mohairpaita ja villasukat, joten toivon saavani ne valmiiksi ennen kuin aloitan uusia töitä. Tosin, tämä on toive. Olen luonteeltani sellainen, että saatan vääntää monta asiaa samaan aikaan ja sitten ihmettelen miten voi näin paljon olla asioita kesken. Sitten hikihatussa koitan saada töitä valmiiksi.

Tärkein unelmani on kuitenkin se, että saisin näitä omia lankavarastoja vihdoin pienennettyä. Lankoja kun on valtava määrä mutta isossa osassa lankoja, olen unohtanut mitä on ollut tarkoitus tehdä. Osa langoista on myös huovutettavia, joten niistä tuleekin sitten tossuja, toivottavasti ainakin. Niistä voisin aloittaa sitten kun saan keskeneräiset valmiiksi.

Mitkä näistä toteutuu?

Tämä on todella vaikea kysymys, mutta toivon, että unikkoneule toteutuu, sillä olen hankkinut siihen jo langatkin. Uskon kuitenkin, että parasta on se, ettei ota mitään painetta mistään, vaan ottaa ”hiljaa hyvää tulee” -asenteen. Se vie eteen päin. Olen myös suunnitellut tekeväni jotain ihanaa myös miehelleni ja pojalleni. Näin hekin saisivat kaappiin hiukan täytettä. Siitä nimittäin on valtavasti aikaa kun olen jotain heille neulonut. Kumpikaan ei ole mitään tosin pyytänyt, mutta se ei haittaa. Jotkin söpöt kaarrokeneuleet voisi heitä innostaa. Molemmille oman näköisensä.

Tosin kun katsoo heidän villasukkiaan, niin ehkä aloitan heidän kohdalla niistä. Olen korjannut mieheni sukkia jo sen verran monet kerrat, että hyvä olisi tehdä hänelle parit uudet sukat. Pojalla taas jalka kasvanut niin paljon, että iso osa villasukista on jääneet pieniksi, joten tarvetta niillä olisi pojallakin. Kahden aikuisen lapsen jalat sukitetaan sitä mukaan kun pyydetään. Nythän tein juuri tytölle uudet sukat.

Neuleunelmia vuodelle 2022

Rentoa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Tuosta Outlanderista tuli mieleen, että mulla on tuon Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarjan ensimmäinen osa, jota olen nyt viime kuukausina lukenut. Luin sen myös joskus vuosia sitten. Kiinnostaisi lukea joskus myös sarjan muita osia, mutta saa nyt nähdä, sillä mua kiinnostais myös lukea jotain scifiä (tykkään paljon scifielokuvista, mutta en ole lukenut scifiromaaneja).

  Sulla on paljon toteutettavia juttuja, mutta varmasti onnistuu, kun sää olet hyvä tekemään kaikenlaista myös naeulomalla ja virkkaamalla.

  • villananna kirjoitti:

   Itsekin haluaisin lukea tuon kirjasarjan vielä joskus. Itselle tulee joskus sellainen, että nyt on saatava katsoa jokin scifijuttu, mutta en juuri niiden ystävä ole. Poikkeuksen tosin tekee Matrix.

 2. Nadine kirjoitti:

  Mua ainakin kiinnostaa nähdä, millainen on unikkoneule ja millaiset neulelegginsit tulee olemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *