Hae
VillaNanna

Shoppailua

Perjantaina päätettiin pitää pieni shoppailuhetki miehen kanssa, ennen töihin menoa. Tämän tyyppiset shoppailut on kivoja kun ehtii hyvin käydä samalla myös lounaalla. Se on yhteistä kivaa aikaa eikä rahaakaan mene paljoa kun ei ehdi kovin monessa paikassa juoksemaan. Yritän nimittäin löytää lasipurkkeja, jotka sopii joululahjaideaani. Vielä ei sellaista purkkia löytynyt mutta muutama muu löytö lähti mukaan. Kohteet oli tällä kertaa Kierrätyskeskus Nihtisillan tavaratalo sekä ohimennen myös kirpputori Spinny.
Minulla on muuttumassa tyyli enemmän romanttiseen ja tyttömäiseen suuntaan, joten etsin kaikkea suloista, pitsistä ja kevyttä. Spinnystä tosin tein aika mahtavia löytöjä muutenkin. Myös boheemimpaan tyyliin. Tyylimuutoksen vuoksi nyt on avattu myös VillaNanna Secondhand -myynti, jossa myyn pääasiassa omia tuunattuja vaatteita mutta joukkoon mahtuu tulevaisuudessa hiukan muutakin. Tämä on myös lukijoiden toive, että voisivat ostaa tuunattuja vaatteita.

Toivotan kaikki tervetulleiksi ostoksille!

Perjantaina oli ihan mukava keli lähteä tekemään pieniä löytöjä kirppareille ja kaikkea kivaa tulikin löydettyä. En montakaan kuvaa nyt tähän laita vaan ihan ne, jotka löytyy myös Instagramista. Työpäivän jälkeen onkin ihana rentoutua ja keskittyä ihaniin löytöihin sekä muihin tärkeisiin ostoksiin kuten käsityölehtiin. En ole aikoihin hankkinut mitään käsityölehtiä (mitä ei tulisi kotiin) joten nyt oli hankittava muutama herkku.

Melkein Lumppumaakarin ekstaasi…Itse tehdyt leggarit sekä itse tehty toppaliivi ja tuubihuivi.

Nihtisillan tavaratalo on kyllä aika paratiisi

Ilmaisosastolta neuletakki sekä kengät

Mahtavaa tiistaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *