Hae
VillaNanna

Kesän bohoimmat bootsit

Kesän bohoimmat bootsit

Tämän kesän bohoimmat bootsit tehdään ilamisosaston löydöistä. Tehdään mahdollisimman yliampuvat, hauskat, festareille sopivat, vaikka ei tänä kesänä välttämättä festareille ole pääsyä. Minulla bohobootsi villitys jatkuu vain ja koska yhdet vanhat bootsit ovat menneet niin pahaksi, ettei niitä oikein voi enää käyttää ja niiden paikka on nyt vitriinissä, niin pakkohan on tehdä toiset, ehkä myöhemmin vielä kolmannetkin, jos löytyy sopivat kengät hommaan.

En ilmaisosastolta ole aikoihin enää ottanut mitään kenkiä mukaani, sillä useimmiten ne ovat olleet siinä kunnossa, ettei niillä todella tee enää yhtään mitään, mutta jos joskus vastaan tulee kivat bootsit, niin otan ja teen jotkin kivat. Haluan palata hiukan juurilleni, irrottautua tästä shabby choc -tyylin maailmasta.

Kesän bohoimmat bootsit

Eilisessä postauksessa vilahti nämä bootsit ja niiden perään kyseltiin sen verran, että lupasin heti tänään laittaa enemmän juttua vain näistä bootseista. Näiden teko on suhteellisen helppo, mutta vaatii aikaa ja sitkeyttä, sillä ei joka kone ompele näin paksua materiaalia. Koko varsi on siis ommeltu, liimaa en ole käyttänyt ollenkaan.

Tarvikkeet:

 • tuunattavat kengät
 • koristenauhoja
 • pitsejä
 • niittejä
 • koruja
 • vöitä
 • kankaita
 • huiveja
 • turkiksia
 • sulkia

Bootsien tarvikkeet on hankittu Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, Näprän osastolta ja osa löytyi omasta kaapista. Kannattaa ennen hommaa miettiä ja suunnitella, sillä leikattua ei voi enää muuttaa leikkaamattomaksi. Sen verran olisi tarkoitus vielä muokata kenkiä, että laitan ketjun tuolta kengän alta, voisi olla super kiva.

Minkäänlaista ohjetta minulla ei ole antaa, sillä näitä testaillaan ja kokeillaan. Voidaan ommella tai liimata. Jos käyttää liimaa, suosittelen silloin kontaktiliimaa, se pysyy parhaiten. Mutta ompelu on paras kestävyyden kannalta, mutta kaikki koneet eivät paksua ompele, niin on välillä turvauduttava liimaan.

Miten yhdistää boho bootsit?

Käytän itse boho bootseja lähinnä leveähelmaisten kukkamekkojen ja hameiden kanssa. Myös leggarit, sekä lyhyet shortsit toimii ihan mainiosti näiden kanssa. Koska olen näihin laittanut farkkua, niin en juuri farkkua yhdistele näiden kanssa. Se tosin on makuasia, eikä niistä ruveta kiistelemään. Uskoisin, että lyhyet farkkushortsin ja nuo kengät toimisivat oikein hyvin. Vai mitä luulet?

Itselle mieluisin asu nöiden bootsien kanssa on tosiaan leveähelmaiset hameet sekä mekot. Ja tietenkin mieluiten kukkakuviolla, toki pitsisetkin toimii, mutta kukat on enemmän mun juttu, niin käytän niitä mieluiten kuin yksiväristä. Tosin minulla ei enää ole sellaista ihanaa pitsistä hametta kun se aikanaan vahingossa meni Hope -yhdistykselle.

Kesän bohoimmat bootsit

Nautinnollista lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Taidetta kengissä

Kenkiin hauskat boho koristeet

Tuunataan saapikkaat

6 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Tosi kivasti kaikki materiaalit sopii yhteen. 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nuo on kyllä melkoisen päheet 🙂

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ei aivan minun tyyliäni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *