Hae
VillaNanna

Pilven reunalla neuletakki

Pilven reunalla neuletakki

Muita ihania Pilven reunalla neuletakki valmistui äskettäin, ohje löytyy Muita ihania -kirjasta ja kuvia tietenkin blogista. Neuletakki on todella ihana, vaikka aivot meni solmuun monta kertaa tätä neuletakkia tehdessä. Toisen etukappaleen jouduin purkamaan kertaalleen ja laskemaan tarkkaan miten homma tehdäänkään. Ohje ei siis ollut minulle ihan itsestään selvyys.

Pilven reunalla neuletakki

Olen kuitenkin nyt todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka en ihan ohjeen mukaan sitten lopulta tehnyt tätä. Napituskaitaleellekin tuli nappeja enemmän mitä piti ja napitkin on kaikki erilaisia. Mutta kaikesta huolimatta neuletakki on yksi lemppareistani. Kirjaan jäi vielä vino pino toteutettavia töitä. Pidän Muita ihania -blogista, sillä se on omaperäinen ja hauska, se on paikka jossa unelmoidaan ja toteutetaan uudenlaisia juttuja. Tästä syystä aikanaan ostin kirjankin ja nyt vihdoin on yksi neule kirjasta toteutettu. Ja pakkohan oli sitten aloittaa kaikkein suurimmasta työstä.

Käytin itse Novita Isoveli lankaa, ihan siitäkin syystä, että oman työn vuoksi en ehdi lankakauppoihin, oli siis helpointa ostaa marketista Novitan lankaa. Tosin, suosikkini on isovelilanka, joten ei huonompi vaihtoehto. Keltaista lankaa minulta olikin jäänyt keväältä ja muita värejä oli jäänyt nyt syksyn projekteista, joten vain mustaa lankaa piti ostaa. Katson siis aina ensin mitä kaikkea löytyy kotoa ja sen jälkeen vasta alan tehdä kauppalistaa.

Neulomisessa on nyt pieni tauko

Virkkailin repun niin nopeasti, että ranteen pitää saada hetki levätä. Olen siis ollut tekemättä mitään kaksi päivää, tänään olisi tarkoitus koittaa aloittaa seuraava neuletyö. Olen toki vihdoin ommellutkin. Yksi mekko on odottanut napinläpiä jo pidemmän aikaa ja nyt sain ne vihdoin tehtyä. Toivottavasti saan napit ommeltua nopeammin. Napinlävet ja napit kun ovat meikäläisen pahimmat jutut käsitöissä, en vaan saa niitä millään aikaiseksi.

Mutta muuten vain istun tässä sängyllä töiden jälkeen ja ihailen tuota Pilven reunalla neuletakkia. On se vaan ihana, rento ja niin lämpöinen. Niin yksinkertainen ja näyttävä. Parasta on tietenkin se, että tämän neuleen voi yhdistää ihan minkä tahansa kanssa ja se näyttää aina hyvälle. Koska oma lempparijuttuni on leggarit, niin tietenkin yhdistän neuleen ihan ensimmäisenä niihin. Alle toinen lemppari, eli poolopaita ja neuletakki siihen päälle ja valmis asu. Ihana asu, ihana Pilven reunalla neuletakki, olen aivan rakastunut.

Pilven reunalla neuletakki

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Muita ihania-blogin talvisukat

Muita ihania- blogin syyssukat

Olen syvässä neuloosissa

Muita ihania- blogin piparkakkupipo

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Todella kaunis villatakki, ja näyttää hyvältä päälläsi. Olet niin taitava❤️Kivaa viikonloppua Melissa

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä oon parit villasukat saanut aikaan, mutta katsotaan innostuisiko sitä joskus kokeilemaan vielä jotain suuritöisempääkin 😀 Ihana tuo villatakki nimittäin <3

 3. Sonja Suomela kirjoitti:

  Tosi kaunis villatakki! Ihanat värit 🙂

 4. petra kirjoitti:

  vau mäkin haluun tuollaisen! Isovelionmyös mun lemppari lanka, ehkäpä tutustun tähän neuletakkiin, kunhan saa ensin nuo lapaset pois puikoilta 😀 se on jännä miten jotkut jutut vaan on sellaisia mitä ei millään saa aikaiseksi tehdä, vaikka ne ei olis edes vaikeita!

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  tosi kiva neule!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *