Hae
VillaNanna

Fidan outlet ja volankihame

Vihdoin, pitkän odotuksen jälkeen (vuoden) olen päässyt tutustumaan Fidan Outlet-”myymälään” ja voin sanoa, että kannatti käydä ja käyn varmasti toiste myös. Löytöjä tuli aika kivasti ja yhden löydön jo tuunasinkin uudeksi. Kangaslöytöjäkin tein ja yksi kangas on leikattu, odottaa ompelua ja toivon, että saan työn tänään valmiiksi. Olen muutoinkin hyvällä tuulella sillä iso määrä vauvan leluja ja vaatteita löysi uuden omistajan ja ensi viikolla viemme taas ison määrän tavaraa Hope- yhdistykselle. Tuntuu taas niin jotenkin kevyelle. 
Haluan tässä postauksessa kertoa mitä tuli löydettyä, ainakin nyt muutaman jutun verran ja esitellä hame, jonka olen tehnyt kauan sitten mutta en lopulta käyttänyt hametta ollenkaan. Joten muokkasin hameen uudeksi ja nyt hame eksyykin useammin päälleni mitä ennen. 
Hameen kaava on Miss B kesä 2/87 lehdestä. Lehti on yksi lempi lehtiäni ja siitä onkin iso määrä vaatteita tehty, varsinkin nyt kun kasariluku on edelleen in. Mutta hame näytti päälläni kovin painavalle, joten irroitin volangin, leikkasin hameen vinoon (edestä lyhyeksi, takaa pitkäksi) ja ompelin volangin takaisin. Näin helma muutti hieman muotoaan ja toimii päälläni paljon paremmin mitä ennen. Aina ei tarvitse tehdä isoja muutoksia vaatteisiin kun vaate muuttuu kokonaan toisen näköiseksi päällä. 
Fidan Outletista löysin kuvassa olevan kaulahuivin, ihanan pehmeää materiaalia ja tosi lämpöinen. Tällainen vilukissa tykkää todella paljon tuosta kaulaliinasta. Värit on jännät, sinapinkeltaista, valkoista, vaaleanpunaista, liilaa ja punaista mutta silti niin ihanasti yhdessä. Nappasin mukaani myös miesten Tommy Hilfigerin perus neuleen, joka myös on ihanan pehmeää materiaalia. Neule on iso mutta se ei haittaa ollenkaan, sillä minähän tykkään liian isoista vaatteista muutoinkin. Beige takki on työkaverilta saatu, tarkoitus on tehdä siitä jotakin mutta vielä en tiedä mitä. Nilkkurit on ostettu keväällä Fidasta Maunulan myymälästä. Kenkien pohjan leimassa lukee Wild West Vintage America Collection. 
On muuten ihan pakko kertoa, kun työmatkalla kuvattiin nuo vaatteet, niin päätettiin käydä herkuttelemassa Makiata cafe delissä. En voi muuta kuin suositella paikkaa. Todella hyvä palvelu, hyvät herkut ja vatsa tulee täyteen. Mieheni söi lounaan (savuporokeittoa) ja tykkäsi todella paljon. Itse puputin lohirullan ja jälkkäriksi sitten popsin. Voitte uskoa, että tuonne mennään toiste myös. Tällä tavoin olikin kiva aloittaa viikonloppu.
Ennen
Jälkeen

Kaivoin keskeneräisen paitani esiin, jos vaikka vihdoin
saisin tämän valmiiksi asti. On tätä tehty jo
viimeisen vuoden aikana ihan tarpeeksi…
Sen verran kuva valehtelee väristä, että näyttää siniselle,
Sininen se ei kuitenkaan ole, vaan enemmänkin turkoosin vihreää.
Oikein ihanaa sunnuntaita
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *