Hae
VillaNanna

Sateinen Helsingin Manhattan

Sateinen Helsingin Manhattan

Perjantaina oli sateinen päivä Helsingin Manhattanilla. Aamu oli ihanan hidas, työt alkoi vasta yhdeltä päivällä. Päätin siis painella läheiseen kahvilaan aamupalalle. Söin maittavan aamupalan ja nautin sateen ropinasta ikkunan takana. Oli rento ja hyvä olo, ei kiire minnekkään. Ei tarvinnut edes töitä sillä hetkellä miettiä.

Sateinen Helsingin Manhattan

Olin nukkunut hiukan huonosti. Levottomasti, päätä pakotti ja jotenkin tuntui, että unet olivat liian lyhyet vaikka jatkoin unia vielä herätyksen jälkeen. Kun vihdoin kömmin sängystä ylös, päätin, että nyt on aika mennä aamupalalle naapuriin. Rentoa vaatetta päälle, koirat ulos ja sen jälkeen tallustelin Belle Baguette le Cafén ovesta sisään. Aamupala kiinnosti eniten, valinta oli vaikea, koska vaihtoehdot kaikki oli niin herkullisia. Mutta lopulta sain valittua annoksen, joka sopi erittäin hyvin väsyneen, hiukan stressaantuneen naisen aamupalaksi.

Belle Baguette kahvila on suloinen pikkuinen paikka keskellä Helsingin Manhattanin Hyväntoivonpuistoa. Se on kuin rento olohuone, jonne kaikki on tervetulleita, myös koirat ovat tärkeitä asiakkaita. Pihalla on pikkuruinen suojaisa terassi, jossa perjantainakin viihtyi nautiskelijoita. Kahvilan suosituimpiin herkkuihin kuuluu manteligroisantti, joka on todella hyvää. Siitä tuli myös minun suuri suosikki. Sadepäivä muuttui aurinkoiseksi, kun sai hyvän aamupalan.

Sateinen Helsingin Manhattan

Sateinen Helsingin Manhattan

Kevät tuoksuu jo

Kevään tuoksu jo leijailee ilmassa, sade on muuttunut keväiseksi sateeksi. Vaikka vielä on pakkasta, niin kevät on jo täällä. Perjantaina jotenkin jo alkoi odottamaan niitä päiviä kun aamulla on viileää ja iltapäivällä voikin jo riisua takin päältään. Ihmisetkin näyttävät keväisiltä, he kävelevät kahvilan ohi iloisesti höpöttäen tai yksin reippaasti kävellen, pieni hymy kasvoilla. Kevättä rinnassa vähän jokaisella. On kiva katsella ohi kulkevia ihmisiä, vaikkei heitä niin kovin monta ole vielä liikkeellä.

Kahvila on täynnä kun pääsen sisälle, mutta vähitellen ihmiset lähtee ja jään yksin. Kahvila hiljenee, olo on todella rento. Aina ei tarvitse isoja asioita, jotta stressin saa pois, tämä on minulle sellainen hetki. Istua kahvilassa, syöden aamiaista, rauhassa sateessa. Elämä on hyvin, rakastan tätä kaupunkia, sen monimuotoisuutta.

Sateinen Helsingin Manhattan

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Vohvelia ja Helsingin kesä

Mun yksi lempipaikka Helsingissä

Rento sunnuntai Haltialan kotieläintilalla

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Itse en ole alkukevään fani, kun silloin on vielä tosi harmaata, muta allergiat alkaa jo. Tylsää…

    • villananna kirjoitti:

      Tuo on kyllä ihan totta, itsekkään en välitä niin kauheasti. Koitan vain löytää jokaisesta jotakin hyviä puolia.

  2. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Ihanan hyväntuulinen postaus, ihan voi aistia tuota tunnelmaa. 😊 Täällä Itä- Suomessa ei vielä hirveästi kevään merkkejä näy, mutta huomaan ainakin omasta fiiliksestä, että kaamosajan synkistely alkaa olla tiessään. Keväässä parasta on se, että valoa riittää! ❤️

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos 🙂 Totta, mulla myös kaamosaika alkaa mielestä olla pesty pois ja tilalle on tullut odotus, kevään ja kesän odotus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *