Hae
VillaNanna

Jämät sisustukseen

Meillä laitettiin nyt jämät sisustukseen ja ihan suloiset jutut tulikin. Samalla opin uusia juttuja ja se jos mikä on mahdottoman hienoa hommaa. Tuossa muutama päivä sitten kerroinkin teille tästä miten vaikea on keksiä tälle yhdelle kassille käyttöä. Kassissa ei ole mitään järkeviä jämiä, joista saisi jotakin järkevää aikaan, kuten nyt vaikka peiton. Ei, peittoa ei näistä tule mutta suunnitelmia on tehty ja kivoja juttuja olen saanut aikaankin. Mutta mitä minä tein nyt näistä hilavitkuttimista?

Muutama vuosi sitten kun innostuin kunnolla farkkujen tuunaamisesta, niin ompelin vaikka mitä kivaa sisustukseen. Mieheni ei siitä juuri innostunut mutta antoi meikäläisen hääräillä rauhassa. Nyt onkin tilanne se, että iso osa sen ajan tuunauksista on muokkautunut ihan muuksi mitä aluksi tein. Mutta ne ovat silti käytössä, vaikka eri muodossa.

Jämät sisustukseen Jämät sisustukseen

Jämät sisustukseen

Jämistä olen siis tehnyt vaikka kuinka paljon kaikkea. Blogin siirtymisen vuoksi kaikkea ei täällä enää ole näkyvillä, mutta joitain kivoja idoita vielä on ja varmasti osan tulen tänne teille siirtämään vielä uudelleen. Niin paljon ihania ideoita löytyy mutta tässä nyt joitain.

Toivottavasti näistä saatte hyvin vinkkejä toistaiseksi, mitä kaikkea voi farkkujen jämistä tehdä. Kaikki eivät tietenkään ole sisustusjuttuja, teen niitä niin vähän mutta kaikkea muuta härpäkettä kyllä löytyy ja sellaista mikä sopii hyvin boheemiin tyyliin.

Mitä tein tällä kertaa farkkujen sisäsaumoista?

Tein pienen kynnysmaton pihalle sekä isohkon korin, joka myöskin pysyy tuolla pihalla. Mitä siihen laitetaan, onkin sitten ihan eri juttu. Voi olla, etten keksi sille käyttöä. Halusin kuitenkin kokeilla tätä koria myös, siksi tein kaksi asiaa, vaikka ensin piti tehdä vain matto. Mitään ohjetta ei ole, senkuin pistää menemään vaan. Tarvitset kuitenkin farkkuneulan ja aina kannattaa kokeilla tykkääkö kone tästä hommasta. Farkku on aika paksua tavaraa.

Tähän en osaa mitään sen kummempaa ohjetta laittaa kuin, että ompelee vain siksakilla kaikki yhteen. Laittaa vaikka kaksinkertaisen siksakin, jos haluaa, että varmasti pysyy. Miten itse haluaa asian hoitaa.

Jämät sisustukseen Jämät sisustukseen

Super päivää teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

 

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mahtavia vinkkejä ja näyttävät upeilta 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hienoja juttuja olet taas loihtinut. Ihana tuo matto! 🙂

 3. petra kirjoitti:

  Tuo matto on aivan ihana! ? Taitais tuosta mun vaatekaapin sisällöstäkin suurin osa kelvata vain käsityötarvikkeiksi ?

  http://www.sangynalla.fi

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Samaa ajattelen minäkin joka kerta kun tyhjentelen vaatekaappia.

 4. Riikka kirjoitti:

  Ai että, just tänään katselin, että tarvitsisin uuden sinisen maton kylppäriin, kun vanha on jo niin kulahtanut ja nuhjuinen. Mulla on edellisistä farkkuprojekteista jäänyt just noita sivusaumoja, kun en raaskinut heittää niitä pois, vaikken keksinyt niille mitään käyttöä. Olivat vaan niin kauniita. Mut nyt tiedän mihin ne käytän. Kiitos ideasta!!

  • villananna kirjoitti:

   No tämähän tuli sitten erittäin hyvään paikkaan sitten 🙂

 5. Marjut kirjoitti:

  Tulipa upeita jälleen. ? Harmi ettei itsellä ole kuin yhdet farkut ja nekin käytössä.?

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Juu, mä myös haen ilmaisosastolta rikkinäisiä farkkuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *