Hae
VillaNanna

Jäätelökesä ja makeat leggarit

Sain eilen muutaman kankaan ja tietenkin oli pakko heti ommella yhdestä kankaasta itselleni leggarit, oli meinaan niin herkullinen kangas. Poikanikin yritti syödä valmiit housuni…Niin herkulliset ne ovat. Nyt alkaa pakko-ompelut, että saan mahdollisimman paljon materiaaleja käytettyä ennen muuttoa. En halua, että mukaan lähtee iso määrä puoli valmiita tai valmiiksi leikattuja juttuja. Mutta en kuitenkaan halua koko aikaa viettää koneen edessä. Pakkailuakin kun pitää tehdä.
Minusta on niin kivaa kun aikuinenkin voi leikitellä vaatteillaan, eikä olla aina niin vakava pukeutumisensa suhteen. Varsinkin kesän kaikki ihanat värit saavat aikaan leikkimielisyyden meikäläisellä. Nyt voin sanoa, että sulaudun hyvin joukkoon kun vaatteet ovat yhtä värikkäät kuin luontokin. Kesä on aina pastillikesä. Kesällä ei oikein muuta tarvitse kuin polkupyörän, sillä pääsee seikkailemaan vaikka ja minne. Paras osto ikinä. Pyörällä pääsee tutustumaan omaan kotikaupunkiin juuri sillä tavoin miten ei pääse auton kanssa tai edes julkisilla. Joka päivä tekee mieli lähteä pyörällä lentoon, katselemaan maisemia, istumaan rannalle syömään jäätelöä tai muuten vain nautiskelemaan elämästä. 
Pitääkö sellä oikeasti olla mitään muuta? Järjestää valtavasti hupia ja menoa lapsille, matkustaa halki maiden? Ei tarvitse, vain polkupyörä riittää. Varsinkin Helsinki on ihmeitä täynnä ja erilaisia tapahtumia on koko kesä ja jos ei tapahtumat kiinnosta, niin ilmaisia nähtävyyksiä löytyy vaikka miten paljon. Näillä ilmaisilla jutuilla lähdetään jälleen kesäblogin matkaan. Ainakin sen verran mitä pystytään muutolta lähtemään reissuun. 

Paita: Kierrätyskeskus, Porttipuisto 3€
Leggarit: Itse tehdyt, Eurokangas 18,90€/m
Kengät: Turun Pelastusarmeija, Martti 5€

Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *