Hae
VillaNanna

Melissa UniKorni

En ole aikoihin ottanut Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mitään mukaani, ihan siitä syystä, että materiaalia pursuaa yli äyräiden. Tuossa viime kuussa tein kuitenkin poikkeuksen, kun taas veimme ison määrän tavaraa sinne heille. Näin jo kaukaa, että kyseinen neule sopisi täydellisesti meikäläisen vaatekaappiin pienen pienen muokkauksen jälkeen. Ja kyllä vain nyt olo on aika balleriinaprinsessa unikorni.

Paita oli jo itsessään aika söpö, kevyt ja tyttömäinen mutta tarvitsi silti vielä pientä muutosta, jotta voisi aloittaa ihan uuden elämän. Löysin tilkkulaatikosta pitsiverhon palasen ja alushameen palasen. Näistä sain helmaan sekä hihoihin hauskat rimpsut. Muuta en mielestäni tarvitse tässä paidassa, valmiina kun oli jo pitsiä etukappaleessa. Reunapitsiksi valitsin yleensä alusvaatteissa käytettävää pitsiä. Sopii paremmin näin kevyen pitsiverhon kanssa. Helmaan ja hihoihin käytettiin siis ihan viimeisimmät jämät mitä sattui löytymään.
Paita on helppo muokata, purkaa helma ja rypytä kaitale ja ompele helmaan. Hihoja hiukan muokkasin ja lyhensin. Hihojen paloista on tulossa jotakin kunhan ehdin tehdä. Eli erittäin helppo tuunaus tämä paita ja ihanan tyttömäinen, juuri minulle sopiva.

Sain hiukan ennenaikaisen joululahjan, eli tuon uuden perheenjäsenen. Näin minusta tuli UniKorni ja voin vannoa, että meillä on super kivaa yhdessä. Niin kuin kuvista voitte päätellä, meillä synkkaa todella hyvin, vai voitteko olla eri mieltä? Saimme aika valtavasti katseita kun kuljimme tuolla, varsinkin työmiehet jäivät katselemaan pitkään. Toivottavasti meidän yhteinen taival on pitkä ja täynä iloa…

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Ooh mikä söpö ja ihana paita:) Ja aika kiva Melissa unikorni;D

 2. KristiinaS kirjoitti:

  Ihana postaus. Puserosta tuli huikee ja UniKorni on kiva uutuus.

 3. Melissa L kirjoitti:

  Hihihi, tää paita tosiaan kutsui UniKorneilemaan 😀

 4. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Tää on niin mua…

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Voi kuinka söpö! Yksisarviset on <3

 6. Metsäntyttö kirjoitti:

  Lumiprinsessa!

 7. Marjo kirjoitti:

  Ihania metsäkuvia ja tuo Unicorn on supersuloinen. Kyllähän noin söpö yksisarvinen pitää kotiin ottaa mukaan. Puserosta tuli myös suloinen ja olet kyllä varsinainen velho kaikessa mihin ryhdyt 😉

 8. Melissa L kirjoitti:

  Yksisarviset on todellakin <3

 9. Melissa L kirjoitti:

  Totta puhut, että kotiin täytyy ottaa. Pusero on nyt kyllä ihan mun näköinen <3

 10. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  En kestä tuota yksisarvista, niinnihana! <3

 11. Jane / Yhtä kuin - blogi kirjoitti:

  Jaksan joka kerta blogiisi tullessa hämmästellä, miten taitava olet 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Se on tosi ihana <3

 13. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos. Pikku hiljaa oppii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *