Hae
VillaNanna

Me muutetaan

Me muutetaan

Nyt on aika sanoa, että me muutetaan. Peltonäkymät muuttuvat kaupungin kerrostaloihin. Jeps, me jätämme taaksemme maalaisidyllin ja siirrymme kantakaupunkiin. Elämä muuttuu kertaheitolla aivan toisenlaiseksi. Mennäänkö persedellä puuhun, vai onko tämä sitä mitä oikeasti haluamme? Se jää nähtäväksi. Olen aina ollut kaupunkityttö ja olen kaivannut kaupungin sykkeseen.

Me muutetaan

Eikä se riitä, että muutamme, vaan me muutamme paljon pienempään asuntoon missä nyt asumme ja ihan ensin pitää saada myytyä osa huonekaluista, keittiö tavaroista, vaatteista ja kengistä. Kaikki kun ei tule koskaan mahtumaan niin pieneen asuntoon minne ollaan menossa. Miksi päätimme näin? Siihen on monta syytä, mutta yksi oli se, että minun työmatkat julkisilla täältä Pohjois-Helsingistä on aika tuskallista matkata. Kantakaupungista pääsen kaikkein parhaiten ja nopeiten työmaalle. Se kuitenkaan ei ollut se ainoa syy, muitakin on joita en tässä enempää ala avaamaan.

Toinen syy on ihan vain se, että olemme jo pidempään suunnitelleet tätä muuttoa, vaikka tarkoitus olikin muuttaa vasta vuoden päästä. Asunto kuitenkin löytyi viikossa ja vuokrasopimus allekirjoitettiin heti. Avaimet saadaan nyt kuun vaihteessa ja viimeinen muuttokuorma saadaan uuteen osoitteeseen lokakuun lopulla. On kyllä aika kiva alkaa rakentaa uutta. Härdelli odottaa kovasti pääsyä uuteen kouluun.

Me muutetaan

Viikonloppuna alkaa myynti

Viikonloppuna alkaa meillä ensimmäinen myynti täällä meidän takapihalla. Toivottavasti saadaan edes jotakin pois tieltä ennen kuin aletaan täyttämään autoa pahvilaatikoilla. Myöhemmin tulee uusi myyntiviikonloppu, sillä lähtevää tavaraa on paljon. Olen vienyt myös töihin ison pinon tavaraa, joista hyötyy meidän tila ja nuoret. Laatikkoprojekti on siis näillä seisomisilla päättynyt siihen, että lähes kaikki laatikon sisältö on työpaikallani ja osa on mennyt räteiksi mopopajalle ja keramiikkaan ja osa sitten minun nuorille tekstiilipuolelle.

Pientä luopumisen tuskaa on kyllä, sillä olen niin suurella hartaudella rakentanut tämän ihanan vaatekaappini ja nyt on luovuttava suurimmasta osasta vaatteita ja varsinkin kenkiä. Mutta tavallaan on ihanaa saada oloa kevennettyä ja pääsee oikeastaan rakentamaan jotain ihan uuttakin tällä tavoin. Olen innoissani ja samalla myös surullinen. Vaikka en ole koskaan tykännyt asua tässä, niin meillä on ollut täällä myös omat hyvät hetkemme ja onhan tämä yhteisö täällä ollut ihan huippua.

Me muutetaan

Rentoa iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Muuton hässäkkää

8 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Onnea muuttoon💗

  2. Amalian maailma kirjoitti:

    Toivottavasti tavarat menevät hyvin kaupaksi ja paljon onnea uuteen kotiin! 🙂

  3. Mare kirjoitti:

    Onnea uuteen kotiin!
    Muutto on aina iso rutistus ja varsinkin silloin kun neliöt tulevat vastaan rajoittamaan kaikkea ihanaa mitä on nykyelämässä olemassa käden ulottuvilla. Se taitaa olla itselläkin edessä muutaman vuoden sisään.
    Sitten kun on isommat luopumiset tehty ja elämä paketoitu siististi laatikoihin alkaa minusta se mukavampi vaihe. Paikoilleen laittaminen.

  4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Muutto on aina tuskaa, puhumattakaan pienempään asuntoon muuttamisesta. Muistelen omaa projektiani kauhulla (https://viaperasperaadastra.com/2021/02/26/projekti-varastontyhjennys-tavaramaaran-vahentaminen/). Osa tavaroista sai myytyä, osa lähti kierrätykseen heikon kunnon vuoksi, mutta paljon hyväkuntoista tavaraa joutui silti roskikseen, koska niille ei kerta kaikkiaan löytynyt ottajaa. Paljon on myös sellaisia henkilökohtaisia tavaroita, joita hävitetään vasta kuolemani jälkeen. Kertyy sitä roinaa järkyttävästi siitä huolimatta, että yrittää vähentää kaikin keinoin.
    Tsemppejä teille urakkaan ja Kaikkea hyvää uuteen kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *