Hae
VillaNanna

Päivän asuna Novita Cotton recycled -langasta tehty toppi

Päivän asuna Novita Cotton recycled -langasta tehty toppi

Päivän asuna tällä kertaa aivan ihastuttava virkattu toppi sekä kirpparilta löytynyt hame. Nämä virkatut topit ovat tosiaan olleet tämän kesän hitti itselläni. Olen lopulta virkannut niitä kaksi ja vielä haaveilen yhdestä. Saa tosin nähdä tulee sellaista koskaan virkattua enää. Kaksikin on aika riittävä määrä samaa toppia.

Päivän asuna Novita Cotton recycled -langasta tehty toppi

Vaikka monen loma on päättynyt ja arki alkaa nyt, niin kesää on vielä jäljellä ja aikaa on virkata itselleen samanlainen toppi, toppi on helppo tehdä, eikä siinä mene kovin kauaa kun koukuttaa menemään. Leffa päälle ja ei kun hommiin. Jos on nätti ilma, niin ulkonakin pihalla tai parvekkeella voi nauttia olostaan samaan aikaan. Itselläni on pari kesäistä vaatetta, jotka pitäisi saada alta pois ennen kuin alan ommella syksyisempiä ihanuuksia.

Novita cotton recycled -lankaa ei enää saa ostettua kaupasta, mutta ehkä sitä voi löytää kirppareilta. Itse haalin lankaa varastoon silloin kun sitä vielä sai ostettua ja nyt siitä sitten on kiva tehdä kaikenlaisia juttuja. Ihan parasta lankaa tämä on kun haluaa tehdä hattuja. Lanka on paksua ja sen vuoksi on helppoa käsiteltävää, sekä nopea valmistaa mitä ikinä sitten tekeekin.

Linkki toppiin alla:

Virkatun topin ohje

Topin kaveriksi valikoitui UFFista ostettu vihreä hame, jossa napitus edessä. Hame on hiukan liian iso vyötäröltä, mutta toistaiseksi sen saa korjattua pelkällä vyöllä. Ensi kesänä on kuitenkin korjattava vyötärökaitale niin, että se on sopiva päälleni. Hameessa on kaikki sellainen josta pidän tänä kesänä. Väri, malli sekä pituus. Jalkaan sujautin puukengät, jotka on ostettu Kierrätyskeskuksesta muutama vuosi sitten ja käsilaukuksi nappasin pussukan, jonka joku ihana ihminen on ommellut. Löysin myös tämän pussukan Kierrätyskeskuksesta. Pussukka on niin söpö, että se on kiva mieluummin ottaa käteen heilumaan kuin laittaa isompaan laukkuun piiloon.

Kello kuusi maanantai aamuna

Silmät aukeaa vaikeasti, taistelu heräämisestä alkaa. Koira kuorsaa vieressä tyytyväisenä. Nousen vessaan, pesen kasvoni. Mies tuo kahvin sänkyyn ja alan kirjoittaa postausta. Aina ei aamua jaksa aloittaa näin, mutta tänään aloitan. Koira on siirtynyt varovasti minun paikalleni sängyllä sillä aikaa kun käyn vessassa siistiytymässä. Varovasti koira raahautuu ja pyörähtää omalle paikalleen kun tulen takaisin sänkyyn ja aloittaa armottoman tuhinan ja kuorsaamisen. Koira kierähtää kiinni kylkeen ja kirjoittaminen on vaikeaa. Hiki alkaa virrata pitkin ohimoita ja odotan joko kahvi avaisi silmät.

Työt alkaa kohta ja päivän asuna ei voi olla mitään kovin näyttävää, vain hyvin arkista tavallista. Mikä ikinä on helppo laittaa päälle ja on helppo olla kyseinen vaate päällä. Kaivelen siis esiin leggareita ja tunikoita, ehkä t-paita ja college? Ne olisi oikein hyvät. Millainen ilma tänään on? Niin vaikea tämä ensimmäinen aamu ja työmoodin löytäminen. Kerhojen suunnittelu alkaa nyt ja odotus, joko meidän tilan remontti olisi kohta valmis.

Päivän asuna Novita Cotton recycled -langasta tehty toppi

Hyvää työpäivää kaikille, jotka palaavat lomilta työpaikoilleen!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Ranta-asu on tärkeää valita itselle sopivista materiaaleista

Virkattu lieri suojaamaan auringolta

Virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta

Virkattu kesälaukku

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo asu näyttää niin ihanan kesäiseltä. Täällä on nyt säät viilentyneet tällä viikolla syksyisempään suuntaan 🥶

 2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Rento ja freesi asu, mutta toisaalta riittävän skarppi töihin. Itse en pärjäisi päiväsaikana näin pienellä pussukalla, mutta illemmalla se toimisi myös itselläni. Pikkulaukku on muuten aivan ihana!

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Itse olen huono käyttämään mitään kasseja tai laukkuja. Mulla kun mukana ei ole muuta kuin puhelin sekä lompakko.

 3. petra kirjoitti:

  Ymmärrän miksi tuo pussukka on löytänyt juuri sun luo 😍 ihana kokonaisuus tämä asu 😊 ite en pysty virkkaamaan ja katsomaan leffaa samaan aikaan vielä, ehkä en koskaan🙈

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, nämä on niitä asioita, joita kaikki ei pysty tekemään. Itselläni taas pitää olla jokin leffa pyörimässä.

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihana hame sulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.