Hae
VillaNanna

Neulottu kesätoppi

Neulottu kesätoppi

Neulottu kesätoppi on tullut valmiiksi tässä toukokuun lopulla. En oikein ole saanut aikaiseksi kuvattua sitä, mutta muutaman tasokuvan saatte toki nähdä ehdottomasti nyt. Olen aikanaan ostanut Parislankoja aika ison määrän, osasta olen virkkailut donitseja ja nyt tästä farkunsinisestä tulikin sitten toppi. Loppulanka varmaan menee juuri tuollaiseen donitsiin.

Neulottu kesätoppi

Oli jotenkin todella vaikeaa lähteä tekemään kesäistä neuletta puuvillalangasta. En oikein tiedä miksi näin oli ja miksi oli niin hankalaa neuloa tämä toppi. Alun perin ajattelin tehdä jonkin oman jutun, mutta homma muuttui matkalla kun huomasin, että haluan jotakin helppoa ja se helppo on se, että neulon ohjeesta enkä ajattele mitään. Seuraava haaste olikin se, että millainen on se toppi, jota oikeasti myös käytän. Monta toppia selailin ja monet olivat tosi ihania, mutta lankaakin oli niin rajallinen määrä, että moni jäi tästä syystä odottamaan parempia aikoja. Lopulta päätin tehdä tämän kyseisen topin.

Ohje: Summer Lily

Koitin valita tosiaan sellaisen työn, joka on iisibiisi ja jota ei tarvitse miettiä eikä laskea. Noh, onhan tämä helppo, mutta kyllä pitää laskea koko ajan, ettei mene ihan päin mäntyä tämä työ. Tikutin silti menemään kovalla tempolla ja aika nopeasti se tulikin valmiiksi. Uskon myös, että toppi tulee olemaan yksi lemppareitani vuosia. Kunhan saan kuvattuakin sen joskus. Tällaista tämä meikäläisen työskentely on. Aina tehdään kovalla tohinalla ja sitten kuvaamiset on vähän niin ja näin. Tai sitten menee toisin päin.

Neuleunelmia syksylle

Niitä unelmia ei oikein ole. On tiettyjä juttuja mitä on tehtävä pois jaloista pyörimästä. Eli tyttären villasukat ja itselle pari paitaa. Siinä ne suunnitelmat. Tosin pojatkin ovat pyydelleet sukkia, eli sukkahommia tulee varmaan tässä tehtyä enemmänkin. Äitikin on kovin pyydellyt sukkia. Joten olisi hyvä, että neuloosi vain pysyisi poissa ja voisin keskittyä vain ompeluun…Ehkä. Tosin neuloosi auttaa kyllä hyvin siihen, että saisi hyvin valmiiksi kaikkea. Mutta tosiaan neuloosi on jättänyt meikäläisen nyt täysin.

Minulla on tuossa sängyn vieressä yksi keskeneräinen työ, mutta voi olla, että se jää kesken kevääseen asti. Puuvillaa kun on. On hyvin epätodennäköistä, että tulisin sen neulomaan nyt talvea vasten. Olen vähän sellainen, että talvella lämpimät neuleet ja kesällä sitten ohuet kesäneuleet. Saa nähdä miten käy tämän kanssa lopulta. Lankoja täytyy kuitenkin saada tehtyä pois, niin toivottavasti pian jonkin sortin neuloosia alkaa kuulumaan.

Neulottu kesätoppi

Ihanaa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *