Hae
VillaNanna

Älä osta mitään -haaste – Huhtikuun raportti

No niin, vähän on parannusta edelliseen kuukauteen, ei kuitenkaan niin kuin olin suunnitellut. Myös muutama erittäin iso tarve tuli mukaan kuvioon ja se sekoitti pakkaa aika reippaasti. Olisin toki voinut vastata tarpeeseen tekemällä, mutta aika on rajallinen käsite tällä hetkellä. Vaikka ompelen, niin tärkeisiin töihin pitää ottaa aikaa ja kun ihan ei ollut varmuutta mitä haluan. Toki tämä ostos kismittää ja paljon, sillä lopulta eilen päädyin ostamaan halppisliikkeestä asun, jota tuskin käytän kuin kaksi kertaa.
Minulla oli eilen noin vajaa kaksi tuntia löytää itselleni asu ja joka paikassa oli kyllä ihania vaihtoehtoja mutta minun kriteerit olivat niin kovat, etteivät liikkeet kyenneet vastaamaan tähän. Joten päädyin vähän toisenlaiseen pikku mustaan, haalariasuun. Kriteereinä oli, että hihat ovat tarpeeksi pitkät ja selkä ei ole avoin, haluan tatuoinnit peittoon. Eihän semmoisia löydy kirkkaissa ihanissa kesäväreissä ja ne kesäisemmät värikkäät mekot, jotka sopi muuhun kuvaukseen, olivat aivan liian raskaita. Vahingossa löytyi siis tämä haalari minulle. Minua toki hävettää valtavasti laittaa tuo haalari päälle mutta laitan itse tehtyjä koruja sekä itse tehdyn laukun, kirppis kengät myöskin jalkaan. Luulisi tällä tavoin edes hiukan hälvenevän minun kova krapula…

Niin, mihin siis tarvitsen moisen asun? Meidät kutsuttiin mieheni opiskelukaverin valmistujaisiin ja tämä oli sitten paras mahdollinen valinta. Ihan täysin se ei istu päälleni mutta tuo ei saa nyt haitata ollenkaan, vaan asu päälle ja menoksi. En tiedä vielä kuvaanko asua mitenkään blogiin, antaen kuitenkin kaiken huomion koruilleni, vai meneekö sitten liian ohi aiheen? Tai sitten tulee vain Instagramiin.

Toinen tarveostos oli tummansininen paita, joka olisi tarkoitus pukea vappupäivänä päälle, tosin siivotessa tuossa löytyi pari muuta vaihtoehtoa myös vappupäivälle, joten valinnan nästä vaihtoehdoista tekee seuraajani Instan puolella. Siellä muutoinkin useasti pääsee osallistumaan valintoihin. Tarpeeseen ostin myös kaksi koko uimapukua, on mukavampi mennä rannalle kun on koko uikkarit. Ennen sillä ei ollut väliä, mutta nyt jotenkin on alkanut pitämään siitä, että päällä on yksiosainen uimapuku. Bikineitä minulla kyllä on paljonkin ja pihalla niitä tykkään käyttää ja useasti kesällä pidän bikineitä vaatteiden alla. Bikineissä vaan tuntuu olevan aina sama ongelma, kuppikoko on aina liian pieni, jos yritän hankkia muutoin oikean kokoisen yläosan. Jos ostan kupin mukaan, niin muu osa on aivan liian iso. Olen niin väärän mallinen….
Muut ostokset sitten liittyy muuhun. Löysin ihanan vaaleat Levikset ja mies halusi ostaa minulle jälleen kengät. Kengät on minulle kukkakimppu, sama asia. Naiset yleensä haluaa, että miehet tuovat kukkia, minä kun en puskista perusta, niin mies tuo kenkiä kukkien tilalla…Homma toiminut erittäin hyvin. Mies aina sanookin, että on saanut aikaan kenkähirviön!

Uudet ostokset

Kirppislöydöt

Farkkutakki
Muut

Mukavaa vappua kaikille!
-Melissa-

10 kommenttia

 1. Elanor42 kirjoitti:

  Bikineitä muuten löytyy ihan samoissa mitoituksissa kuin rintaliivit. Ne istuu paremmin. Itsellä E-F-kupit, joten tavan vaatekoilla varustettuja ei voi mitenkään ostaa. Nyt tosin aattelin ommella itse, kun löysin kaavat. Saapa varmasti sopivat.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nuo kengät on aivan mielettömän upeat! <3

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Musta nyt on ainakin lähes kaikkiin tilaisuuksiin, häitä ehkä lukuunottamatta, tyylikäs vaihtoehto. Nauratti tuo ostin tarpeeseen 2 uimapukua – toki kun kivan löytää, niin voi ostaa kaksikin, mutta onkohan silloin enää kyse akuutista tarpeesta 🙂

 4. Melissa kirjoitti:

  Itsellä on myös tuommoiset olobikinit tuolla leikattuna. Kun ovat tavallista trikoota, niin uimaan en viitsi mennä niiden kanssa.

 5. Melissa kirjoitti:

  Kiitos, ne on <3

 6. Melissa kirjoitti:

  On tarve, me käydään kesällä uimassa ihan koko ajan ja aina ei uimaasu ehdi kuivua siinä välissä. Märkää uimapukua ei ole kiva laittaa päälle ja se on useasti ihan hiekan peitossakin. Toinen juttu on talvella kun käydään uimassa kerran viikossa niin ehtii puku kuivua ja sen ehtii puhdistaa kemikaleista.

 7. cincinsouliina kirjoitti:

  Kenkähirviö, hehe! Täällä on sitten laukkuhirviö ja se homma tulee myös kalliiksi. Kelpuuttaisin tuon jumpsuitin ja uikkarit myös itselleni.☀️

 8. Melissa kirjoitti:

  😀 Joo, mä olen vähän tämmönen kenkähirviö…

 9. souliina kirjoitti:

  Aivan ihania ostoksia ja hei tuo haalari on kaunis!
  Täällä myös yksi kenkähirviö ja laukku, hävettää jo myöntää että tässä on viimeaikoina tullut sijoitettua useampaankin laukkuun, mutta kun ovat kauniita 🙂

 10. Melissa kirjoitti:

  Laukkuja mulla ei paljoa ole. Toki oli tuossa sellainen aika, kun laukkuja ilmestyi tänne vinot pinot mutta laukut eivät ole ihan mun juttu..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *