Hae
VillaNanna

Tanssi farkkujen kanssa

Tanssi farkkujen kanssa

Tanssi farkkujen kanssa ei ole mikään helppo juttu, ei ollenkaan. Varsinkin jos lähtee tekemään tietynlaista projektia, johon ei näytä olevan lopputulosta ollenkaan. Kyllä, minulla on pieni uskon puute tähän hommaan tällä hetkellä. En millään tahdo uskoa, että voisin saada tämän jämäprojektini valmiiksi, edes joskus. Vaikka miten paljon ompelee, niin tuntuu sille, ettei tilkut vain katoa mihinkään. Sitten tullaan siihen pisteeseen, kun aletaan tekemään jotakin täysin erilaista ja jotakin, jolle ei sillä hetkellä ole mitään tarvetta. Suunnitelmia näiden varalle kyllä on ja paljon, mutta saa nähdä miten suunnitelmat toteutuu vai lähdenkö uudelleen tanssiin ja teen näitä lisää.

Tanssi farkkujen kanssa

Olen toki päässyt tässä projektissa siihen pisteeseen, että iso Muumikassi on vaihtunut pieneen paperikassiin, joten kyllä, projekti edistyy oikein hyvin. Nyt vaan alkaa olla tilkut niin pieniä, että on vaikea keksiä niistä mitään ja ihan hirmuisesti en viitsi tehdä asioita, joilla en tee mitään. Yksi vaihtoehto on tehdä koristenauhaa, mutta katsotaan sanoi lääkäri, että kannattaako noista nyt lähteä sellaista väsäilemään.

Tähän projektiin tarvitsin muutamia suiroja, jotka olivat toisesta päästä 2 cm leveitä ja toisesta noin 0,5 cm leveitä. Vanhan voidepurkin ympärille pyörittelin farkkusuiroja, jotka oli noin 1 cm levyisiä, ehkä hiukan leveämpiäkin. Purkkiin kiinnitin farkun kuumaliimalla ja helmet taas liimasin erikeeperillä, sutaisin erikeepperiä myös helmien ympärille lopuksi. Näin ne kestää ehkä vähän paremmin kuin ilman liimausta. Näihin voi suihkuttaa myös kosteussuojalakkaa. Helmet tehdään samoin kuin paperihelmetkin.

Tanssi farkkujen kanssa Tanssi farkkujen kanssa

Mitä helmistä on sitten tulossa? Mene ja tiedä. Ajattelin jonkin kivan setin saada niistä aikaan. Olisi kaulakoru ja korvikset, mutta katsotaan nyt saanko niistä mitään aikaan. Käsikorukin olisi kyllä vallan ihana, näiden itse tehtyjen helmien lisäksi laittaa muita helmiä joukkoon. Voisi tulla aika söpö käsikoru. Ehkä se oikea ajatus vielä sieltä tulee jossakin vaiheessa ja olen oikeasti harkinnut, että teen näitä enemmän, saisi vaikka mitä tehtyä näistä helmistä.

Nyt tällä hetkellä pää lyö niin pahasti tyhjää tämän projektin kanssa, että saapi jäädä hetkeksi odottamaan. Kekseneräisiä löytyy kyllä. Barbien farkkupuvusto ja itselle farkkutossut, ne ovat tuolla odottamassa inspistä. Molemmat on jo leikelty valmiiksi ja nyt vaan pitäisi innostua ompelemaan.  Ehkä sitten ensi jouluna valmistuvat? Toivottavasti ei. Olisi hyvä päästä muidenkin projektien kimppuun pikku hiljaa.

Mitä sä tekisit näistä helmistä?

Tanssi farkkujen kanssa

Oikein mahtavaa viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Vanhojen korvisten uusi muoto

Vanhoista rannekoruista korvikset

 

8 kommenttia

 1. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Oot kyllä niin luova! Mulle tuli ekana mieleen farkkulaukku, jossa olisi noilla helmillä koristeltu olkahihna ? Välillä on kyllä hyvä jättää idea odottelemaan vähäksi aikaa.

 2. Riitta reissaa kirjoitti:

  Ihanan sininen setti! Ja kiva lukea myöhemmin mitä helmistä tuli!

  • villananna kirjoitti:

   Minua myös kiinnostaisi, mitä noista helmistä lopultaan tulee…

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Farkusta on uskomattoman moneksi 🙂

 4. hannamariav kirjoitti:

  Aika upee idea! Tee kuule satsi korviksia ihan myyntiin asti, tulee varmasti kivoja ja on kysyntää!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *