Hae
VillaNanna

Kallio Block Party ja tuunattu asu

Kallio Block Party ja tuunattu asu on omituinen sekoitus romanttista hempeilyä keskellä boheemia ympäristöä. Kallio Block Partyt järjestetään joka vuosi, tapahtuma on ilmainen ja kaikki tapahtuu vapaaehtoisvoimin. Alueella on monta lavaa, joissa soitetaan laidasta laitaan musiikkia, lapsille on oma tapahtuma, on tanssilavaa, myös rullaluisteludisco ja paljon muuta.  Tapahtuma on 14-22.00 ja siitä siirry1tään jatkoille. Kaikki ilmoitetaan Facebookissa.

Nyt olin myös senkin vuoksi super iloinen, sillä alueella oli panostettu jätteen keräykseen, oli hyvät pisteen kaikille roskille. Oli my1ös mukava huomata, että alueella kulki koko ajan siistijöitä siivoamassa, jos iloinen väki ei saanut roskiaan oikeaan osoitteeseen. Sen mitä näin, toimi hyvin.

Me nautittiin muutamien bändien soitosta ja kierreltiin korttelia ristiin rastiin. Lopulta istahdettiin nautiskelemaan konemusiikista ja herkuttelemaan meidän eväistä, jotka eivät nyt kovin eväitä olleet tällä kertaa. Mutta mukava oli istua, jutella, katsella ihmisiä ja kuunnella samalla konemusiikkia. Ihan joka piakkaan ei tällä kertaa eksytty, vain tiettyt jutut haluttiin nähdä ja kokea.

Ilmaiset tapahtumat ovat upea tapa saada kaikenlaiset ihmiset mukaan juhlimaan. Ja Kallio Block Partyissa oli jos jonkinlaista ihmistä, oli todella ihanaa jäädä katselemaan ohi kulkevia ihmisiä, miten monenlaista kulkijaa siellä oli. Kaikki sulassa sovussa yhdessä. Ilmaisia tapahtumia ei oikeasti kannata aliarvioida, tätä nimittäin kuulen paljon, että ilmaistapahtumat on typeriä ja ne ovat huonosti järjestettyjä, ja esiintyjät jämäesiintyjiä. Näin ei oikeasti ole, ei ainakaan kaikissa tapahtumissa. Nytkin mukana oli aivan mielettömiä bändejä.

Kallio Block Party ja tuunattu asuKallio Block Party ja tuunattu asuKallio Block Party ja tuunattu asuKallio Block Party ja tuunattu asu

Party asuni

Paita on löytynyt kaapistani ja ei oikein toiminut päälläni enää niin kuin olisin halunnut, sen verran tullut tavaraa vyötärölle. En kuitenkaan halunnut antaa paitaa eteen päin, joten tuunasin sen kassiprojektin tilkun avulla. Nyt paita on enemmän minua. Aina ei kannata tosiaankaan lähteä lahjoittamaan vanhaa vaatetta eteenpäin, vaan siitä voi erittäin helposti muokata jotakin hienoa. En vaan millään pääse näistä tyttömäisistä hörhelöistäni eroon, en millään! Eikä kyllä oikeasti tarvitsekkaan.

Asuuni kuului muutakin kuin vain tuunattu paita, neuleen olen tehnyt vuonna yksi ja kaksi mutta sekin on alun jälkeen jäänyt kaapin perukoille näivettymään. Kyseessä on siis hiukan erikoisemmat hihakkeet, ne toimivat lisälämmittäjän virkaa kun ilma oli välillä kuuma ja hetken päästä taas kylmä. Kun istuttiin hiukan varjossa, niin vähän alkoi palella. Heitin lopulta nahkarotsin sekä hihakkeet päälle. Eikä haittaa vaikka näyttää vähän hoopolle.

Kallio Block Party ja tuunattu asu

Ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

12 kommenttia

 1. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

  Onpa kiva kuulla, että siisteyteen panostetaan. Se on mun mielestä yksi tärkeimpiä viihtyvyyttä lisääviä juttuja. Ohjelma saa olla vaikka kuinka hyvä, mutta latistuu sotkuisessa ympäristössä. – Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  • villananna kirjoitti:

   Joo, se oli kyllä ensimmäinen asia, mikä huomattiin. Tosin se mitä vielä toivoisin olisi, että ihmiset käyttäisi bajamajoja mieluiten kuin puskia. Niitäkin kun oli ihan joka paikassa.

 2. Marjo kirjoitti:

  Hauska festariasu! Olen yhden kerran käynyt Kallio Block Partyssa. Minusta tapahtuma oli silloinkin onnistunut vaikka ilmaistapahtuma onkin. Jos kierrätykseen ja siisteyteen on kiinnitetty vielä extra huomiota niin plussaa tästä. Monissa tapahtumissa on ikävä liikkua jos roskikset tursuavat ja roskia on pitkin poikin maassa. Siistissä ympäristössä viihtyy paremmin!

  • villananna kirjoitti:

   Totta, siisti ympäristö on ihan parasta. Ilmaistapahtumia ei kannata kiertää kaukaa,kun ne useimmat on tosi hyviä.

 3. mansikkapilvi kirjoitti:

  Ihanasti uusittu paita, tosi nätti just sun päällä! 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Tää on juuri tuota mun tyyliä parhaimmillaan. Härpäkettä ja pärpäkettä löytyy 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Minulta jäi ilmaiset ja maksulliset festarit tänä kesänä väliin. Kuviasi ja juttuasi lukiessa asia vähän harmittaa. Toivottavasti tulee vielä festarikesiä.

  • villananna kirjoitti:

   Näitä tällaisia järjestetään jatkossakin. Ainakin täällä Helsingissä. Ovat osa elämää jo 🙂 Kahden viikon päästä on seuraava kortteli festari, joihin olisi tarkoitus mennä.

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kivasti olet jälleen tuunannut paidan.. Se on paljon paremman näköinen nyt!

 6. Heli kirjoitti:

  Hauska idea, minunkin paitani tarvitsisivat just tuolle osastolle vähän lisuketta. Tämä menee kokeiluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *