Hae
VillaNanna

PRE tubetour- risteily

Kyllä vain saa aikuinen niin paljon kärsiä siitä, että hänellä on lapsia. Kyllä vain, kokemuksen syvällä rintaäänellä tämän sanon kaikkien kuullen. Enkä halua kyllä vähään aikaan kuulla yhtään mitään tubtuksesta enkä mistään muustakaan mikä liittyy Pre Tubetour- risteilyyn… Härdelli on nimittäin kova katselemaan tubettajien touhuja ja tykkää todella monista tubetajista, hän sattui näkemään tämän risteilyn mainoksen heti kun  se tuli ekan kerran ulos ja isä tietenkin lähti heti hommaan mukaan. Eli yllätys oli minulle suuri kun tulin iltapäivällä kotiin töistä. Meille oli varattu tämä kyseinen reissu.
Kilttinä äitinä koitin kovasti olla messissä tämän homman kanssa vaikka kiinnostus oli nollan luokkaa. Pääasia oli, että poika oli aivan mukana ja isoveli jaksoi viedä jokaiseen tapahtumaan vaikka vanhemmat hiukan hidasteli. Risteilyllä sai tavata tubettajat ja heillä oli myös ohjelmaa mitä tapitettiin ja jännitettiin. Kaiken tämän lisäksi saimme rauhassa nauttia kaikenlaisista herkuista eri ravintoloissa. Harmillista oli se, että laiva oli niin täynnä, että saimme päivällisen vasta illallisella. Eli ruokailu oli vasta 21.00 Tavolatassa ja oli pakko käydä sitä ennen syömässä jotakin Fast Linessa. Mietittiinkin hiukan, että olisi ehkä viisainta jättää seuraavalla reissulla toinen ruokailu pois kokonaan ja syödä jossakin missä sattuu milloinkin olemaan tilaa. Näin pääsisi hyvin maistelemaan eri paikkojen ruokia hyvin.

Parasta tietenkin koko matkassa oli se, että olin juuri ennen saanut valmiiksi taas yhden lumppulaatikon. Lopuista puuvillapaitojen jämistä sain ommeltua todella hauskan tekstiilijäte neuleen, joka tietenkin oli pakko ottaa mukaan reissulle. Tämän paidan sain valmiiksi ennen kuin kuin tein tuon maailman rumimman peiton. Paksummat puuvillapaidat on siis nyt laitettu tähän paitaan ja kaikki muut palat on yhdistetty peittoon. Ihan parasta.
Paita on oversize, josta tykkään todella paljon. Yhdistin paidan pillifarkkuihin, sekä ylipolven saapaisiin. Olalle roikkumaan valitsin pienen olkalaukun. Kaikki edellä mainitut ovat kirppislöytöjä.
Muiden vaatteista en sano tässä kohtaa mitään mutta Härdelli valitsi itselleen todella hienot vaatteet. Minun tekstiilijäte farkut, isoveikan kauluspaita, ilmaisosatolta löytynyt liivi, kengät taas on korttelikirppikseltä ja fedora isoveljen vanha. Bandana huivit on ilmaisosastolta löytyneitä.

Mukavaa sunnuntaita!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *