Hae
VillaNanna

Pitsipöytäliina mukaan rannalle

Pitsipöytäliina mukaan rannalle

Tiesitkö, että pitsipöytäliina sopii hyvin myös rannalle? Kyllä näin se on, tosin ensin tein siitä itselleni kaftaanityyppisen vaatteen, jonka voin heittää päälleni kun en ole uimassa. Olen sillä tavoin vähän hupsu, että aina pitää olla jonkinlainen suoja. Yksi syy on se, että palan herkästi ja haluan suojata ihoani muutenkin kuin fysikaalisella aurinkorasvalla.

Pitsipöytäliina mukaan rannalle

Minulta siis löytyy aika paljon erilaisia vaatteita, joita voin käyttää juurikin rannalla antamassa lisäsuojaa, on rantateltta, sellainen iso, jonka sisälle mahtuu kaikki kolme tai sitten vain minä ja poika. Siellä on kiva syödä ja oleskella ja se antaa mukavasti suojaa. Sen lisäksi meillä on käytössä fysikaalinen aurinkosuoja, nyt on testissä ihan toinen merkki. Atopik SPF 50 aurinkovoide on meillä testissä nyt ja olen tykännyt paljon. On helppo levittää ja ei jää valkoista pintaa iholle. Enkä ole palanut vielä kertaakaan. Tämän lisäksi suojaan itseäni myös erilaisilla vaatteilla, kovasti etsiskelen itselleni myös UV -suojattuja vaatteita, mutta vielä ei ole tullut vastaan mieleisiä.

Mutta koska minun on suojauduttava tarkkaan, niin minulta löytyy kaikenlaisia ihania hepeneitä rannalle. En halua pukeutua miten sattuu, vaan aina katson mikä sopii minkäkin kanssa. Minulla on siis useasti mukana se jokin ihanuus, johon kääriydyn uinnin jälkeen sekä vaate jolla tulen rannalle tai sitten minulla on valmiiksi sellainen asu, jolla voin olla niin rantaravintolassa kuin itse rannalla hyppimässä.

Alla olevassa linkissä on ohje, jota voit hyödyntää tällaisessa työssä. Pitsipöytäliina ei ole pakollinen, vaan voit tehdä kaftaanin vanhasta isosta huivista myös.

Nappaa vinkki

Pitsipöytäliina mukaan rannalle Pitsipöytäliina mukaan rannalle

Syömään Haltialan tilalle

Koska sade ajoi meidät aikaisin pois rannalta ja rantaravintolat eivät nyt meitä innostaneet tarjonnallaan, niin suuntasimme nokkamme kohti Haltialan tilaa, jossa käymme joka kesä syömässä. Tänä kesänä emme vielä olleet ehtineet, joten suuntana oli Haltiala. En kuitenkaan kaftaanissa suunnannut sinne, vaan uikkareiden päälle heitin trikoomekon, jonka olen ommellut vuosia sitten. Ilman kaavaa. Näitä tuli tuli aikanaan tehtyä todella paljon ja niitä myös oli paikat täynnä. Tämä on enää jäljellä niistä ajoista. Se on ollut niin kiva tähän tarkoitukseen. Muuten en tätä mekkoloista käytä.

Mekko on tavallaan one size sillä se on tilava sekä jousto on hyvä. Tämän vuoksi olen voinut tätä käyttää näin monet vuodet, vaikka painoa on tullut tämän 20 vuoden aikana +30 kg. Ei siis haittaa yhtään vaikka leviää, kyllä varmasti jossakin vaiheessa tässäkin mekossa tulee raja vastaan, mutta nyt kuitenkin vielä voin oikein hyvin käyttää tätä mekkoa. Tällä yhdistelmällä: Ranta ja eläintila saimme rakennettua oikein ihanan rantapäivän, vaikka se päättyikin nopeasti kylmään sateeseen ja kovaan tuuleen.

Pitsipöytäliina mukaan rannalle

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Muokkaa

LUE MYÖS:

Ranta-asu on tärkeää valita itselle sopivista materiaaleista

Viimeinen ilta Yyterissä

Sifonkia ja pitsiä

Rantamekko ilman kaavaa

6 kommenttia

  1. Heidi / Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

    Onpas ihanan kesäisiä ja kauniita kuvia. Hyvän käyttökohteen olet löytänyt pitsille.

  2. Sonja kirjoitti:

    Sulla on kyllä mielettömän hyviä nää sun käsityöt! Mulle ei olis tullu mieleenkään käyttää verhoja vaatteena, mutta tuo on tosi kivannäköinen 😊

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos. Tästä tuli kyllä yllättävän kiva, ensin ajattelin laittaa materiaalin vaan pois. Mutta hyvä etten laittanut.

  3. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Ooooo mieki haluan tuollaisen kaftaanin! Tosikaunis! Meiän keittiön verhot olisi aika sopivaa kangasta….. Onneksi ei ole vieläkään sitä ompelukonetta, vaikka puoliskoni saattaisi jopa tykätä verhojen vaihtumisesta. 😀 Mulla on pitsineule joka usein on rantavaatteena juuri samasta syystä + palelen nopeasti. Punaiset farkkushorti,t uikkari ja tuo neule on mun ranta-asu, jos pitää näyttäytyä myös muualla kuin rannalla ja pelkästään rannalle mennessä mulla on sitten yleensä tunika jos mennään autolla. Rullaluistellessa pitää miettiä vaatetus vähän tarkemmin, mutta ihan hurjan montaa kertaa ei tänä kesänä rannalle tullut luisteltua.
    Mistä olet hankkinut noin kauniin uimapuvun? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *