Hae
VillaNanna

#lempivaatteeni -kampanja, huhtikuu

Niin kuin jo heti tämän kampanjan alussa totesin, niin minä esittelen lempivaatteitani koko tämän vuoden, vaikka itse kampanja loppuisikin, ai miksikö? Koska niin moni ihana vaate ansaitsee huomion joka kuukausi. Moni vaate ansaitsee oman hetkensä valokeilassa. Tämä on myös mahtava haaste minulle, sillä luon erillaista sisältöä blogiini ja opin näkemään vaatteeni toisella tavalla ja arvostamaan sitä mitä kaapissa on.

Tällä kertaa esittelen kevään viimeisen talvisen vaatteen, tämän olen löytänyt muutama vuosi sitten ilmaisosastolta ja rakastuin siihen ihan heti kun kaivoin tämän laatikon pohjalta. Mustaa ja keltaista hiukan pilkotti ja minä lähes sukelsin laatikkoon, olen nimittäin aika lyhyt ja laatikoiden reunat ovat korkeat ja laatikot itsessään on syvät. Minä siis roikun jalat ylhäällä takamus pystyssä kun alan oikein kaivaa ilmaislaatikoita. Mutta tämä oli sen väärtti, joku on aikanaan neulonut käsin tämän ihanuuden, olen myös varma siitä, että paita on jo 80-luvulla neulottu. Niin sen mallia, kuviota ja lankaa tässä on käytetty. Joka paidan on neulonut on ollut hyvä hommassa, sillä niin tasaista ja kaunista työtä tässä on, ehkä olen hivenen jopa kade tästä taidosta, itsellä kun aina ei ole ihan niin tasainen kädenjälki.

Paita on nähty aikaisemminkin blogissani, ei tosin päällä, vaan aina tasossa mutta nyt oli pakko ottaa kuvat päällä, sillä vain näin näkee millainen ihanuus tämä on. Olen oikeasti aivan rakastunut tähän paitaan. Yleensä puen sen alle poolon. Olen niin herkkäihoinen, että useimmat paidat, oli sitten mitä materiaalia tahansa, saattavat olla iholleni aivan liian karheita. Basedowin taudin iloja (minulla ainakin).

Lyhyestä virsi kaunis ja nyt keskitytään muihin juttuihin. Oli ihanaa kun piipahdit ja moikkasit minun hauskaa ja ihanaa paitaani! Nähdään taas pian.

8 kommenttia

 1. Mrs B. kirjoitti:

  Mikä ihana ja pirteän värinen villapaita! <3 Yksi mun omista lemppareistani on juurikin mummini neuloma villapaita jostakin muinaisuudesta – vähän se on ehkä kulahtanut, mutta painonsa arvosta kultaa – ja niin ihana päällä! <3

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana villapaita <3 – täytyy tähän kuitenkin vielä sanoa, että onneksi villapaitakelit alkavat olla hetkeksi taas taputeltu 😀

 3. Sonja kirjoitti:

  Ihanan pirteä paita! Sopii kevääseen hyvin 🙂

 4. Melissa kirjoitti:

  Näin tämä menee, että niissä rakkaimmissa on aina jokin ihana muisto. Itselläni on vain joitain mummini neulomia sukkia, joita lapset pitää ja ne siirtyy sitten joskus heidän omille lapsille.

 5. Melissa kirjoitti:

  Kyllä, olen kanssasi samaa mieltä, että onneksi villapaidat saavat mennä nyt kaappiin odottamaan tulevia tuiskuja.

 6. Melissa kirjoitti:

  Monta suloista aurinkoa paistaa paidassa.

 7. Meikkiholisti kirjoitti:

  Onpa tosiaan ihana villapaita, tuo mustan ja keltaisen yhdistelmä ihastuttaa :). Pitäisi käydä omaakin kaappia läpi ja antaa kunniaa niille lemppareille enemmän.

 8. Melissa kirjoitti:

  Tykkään tosi paljon kelta-musta yhdistelmästä itsekkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *