Hae
VillaNanna

Lempivaatteeni -Kampanja

Lempivaatteeni

Lempivaatteeni -kampanja oli jälleen täydessä vauhdissa marraskuussa ja Eetin porukka otti minuun yhteyttä hyvissä ajoin ennen kampanjan alkua ja toivoivat, että lähden hommaan mukaan. Tietenkin lähdin, omalla kummallisella tavalla. Tarkoitus oli käyttää lempivaatetta koko viikko, iso haaste minulle!

Minun valintani oli se, että pidin viikon samoja leggareita, jotka ovat lempparini ja tietenkin toppi, joita käytän ihan joka päivä. Koska olen tunnepukeutuja, niin en lähtenyt siitä liikkeelle, että koko asu olisi ollut tehty lempivaatteistani ja sitä yhtä sitten olisin käyttänyt koko viikon. Ei, valitsin vaatteen sen mukaan mikä on helppo töissä ja mikä on helppo yhdistää minun muihin lempivaatteisiini, samalla harjotellen luomaan uudenlaisia asukokonaisuuksia, joita en ihan heti käytä muutoin.

Esittelin kaikki asuni joka päivä Instagramissa ja käytin tagia #lempivaatteeni. Olen ennenkin esitellyt lempivaatteitani, sekä voimavaatteitani blogissa ja tämä tuntui olevan tosi hauska juttu, vaikka tulikin aika raskaaksi sitten lopultaan. Lempivaatteeni -Kampanja kuitenkin opettaa paljon omasta ostokäyttäytymisestä, omasta itsestä ja omasta vaatekaapista. Minulla on vuoden verran ollut tavoitteena se, että koko vaatekaappini sisältää lempivaatteitani ja seuraava haaste on se, että ne vaatteet ovat vielä sellaisia, jotka mahtuu päälle. Minun haasteena kun on tämä sairaus ja jojoileva paino.

Lempivaatteeni -Kampanja

Miten mun kävi?

Olen niin tunnepukeutuja, että vaikka olin valinnut leggareiden pariksi ihania lempivaatteita, niin jossakin kohtaa viikkoa alkoi tuntumaan kurjalle, vaikka sain piristää itseäni uudenlaisilla asuilla. Aloin kaivata toisenlaisia housuja ja vaikka pesin pöksytkin välillä, niin siltikin tunsin olevani likainen kun joka päivä oli samat housut. Ahdistus lisääntyi mitä edemmäs hommassa päästiin.

Minulle pukeutuminen ei ole vain tunnetta vaan hyvänolon tuomista itselleen, kun voi laittaa päälleen mitä haluaa, ilman rajotteita. Näin voi pukeutua myös ekologisesti. Katsoo kaappiin sellaista, mitä oikeasti käyttää, vaikka vaatteita olisikin paljon. Itselläni on ainaoastaan pieneksi jääneitä vaatteita odottamassa myyntiin menoa, niitä minun tekemiäni ja loput pysyy kaapissa sulassa sovussa.

Ei tämä kuitenkaan turhaa ollut, opin itsestäni paljon ja ymmärrän myös miksi olen tällainen kuin olen. Kummallinen hihhuli, joka rakastaa vaatteita ja niiden kanssa pelaamista.

Kummalliset videot

Päätin poistua muutoinkin mukavuusalueeni ulkopuolelle ja tehdä videoita asuista. Noh, en tee kyllä tällaista enää koskaan. Oli niin kummallista nähdä itsensä videolta, en edes katsonut niitä kertaakaan loppuun kun oli niin omituinen fiilis. Instassa kuitenkin niistä tykättiin ja niille naureskeltiin. Ei niitä ole tehty mitenkään vakavalla naamalla…Halusin vain tehdä jotakin erilaista mihin on totuttu, kun kerran hommaan lähdetään. Ainoastaan yhdestä päivästä ei tullut lopulta samanlaista videota, vaan ihan höpötihöö viedeo, sitä en tähän laita nyt kuitenkaan. Nämä saavat riittää! Joten oikein nautinnollista katsomishetkiä teille näiden hölmöjen videoiden parissa.

Mahtavaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hauskat videot:) Sun oma tyyli on kyllä niin kiva:)

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Sulla on kyllä kiva tyyli ja oli kivat videot 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Sulla on ihanan persoonallinen tyyli 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Sulla on kiva tyyli. Oma vaatehuone pitäisikin siivota ja laittaa kiertoon itselle turhat vaatteet. Mun lempivaate tai eniten käytetty on farkut ja pitkö neuletakki. Talvella tulee köytettyä töissä paljon collegehousuja. Niiden päälle on helppo laittaa ulkohousut.

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Itselläkin töissä on ihan vain rentoa hupparia ja leggaria.

 5. Marjut kirjoitti:

  Olen myös osallistunut tuohon kampanjaan joskus aiemmin. Videot kyllä tuo kivaa vaihtelua postaukseen, ehkä voisi joskus itsekin kokeilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *