Hae
VillaNanna

Ihanaa lomaa!!

Tänään on se päivä, kun poika käy jättämässä iloiset heipat opettajalleen, tänään on se päivä kun lauletaan suvivirsi ja taivalletaan kesälaitumille. Tämä on se päivä kun heittäydytään nurmikolle ja huudetaan täysillä ja kiirettä ei tarvitse enää pitää moneen viikkoon. Tästä hetkestä lähtien meidän perhe viettää monen muun perheen tavoin kesälomaa. Tämä hetki on sellainen H-hetki kaikelle sille mitä tunteita sisällä on kun kesäloma alkaa. Ja mitä meidän kesästä löytyy? Meidän suunnitelma?

* Pakkailua
* Muutto
* Retkeilyä
* Uuteen asuinalueeseen tutustuminen
* Ompelua
* Loikoilua
* Uuden asunnon laittoa
Ei ole listassa lomamatkaa tänä kesänä. Tuo ei kyllä haittaa, muutto vie kyllä niin kaikki energiat ja kiinnostukset moiseen. Seikkailuja ja retkiä on kyllä luvassa mutta nyt keskitytään vain olennaiseen eli uuden pesän rakentamiseen. En malta ollenkaan odottaa, että saan esitellä teille meidän uuden kodin. Vielä muutama viikko ja ensimmäiset tavarat pääsevät sinne sisälle. Nyt alkaa muutto ihan toden teolla.
*    *    *    *    *
Hyvin rankka vuosi takana varsinkin meillä aikuisilla ja kun vuoden vaihteessa vaihdoin työpaikkaa, niin maailma muuttui silmissä. Olen kohdannut valtavasti upeita ihmisiä, Tutustunut erilaisiin työympäristöihin ja sopeutunut muutamiin paikkoihin erittäin hyvin. Niin hyvin jopa, että olen yhdellä alueella ollut nuorisopalvelussa sekä koulussa töissä. Ja samalla alueella haluan jatkaa myös kesän jälkeen.
Viimeisessä paikassa olin vain neljä viikkoa töissä mutta siitä huolimatta olin nähtävästi tehnyt syvän vaikutuksen niin opettajaan kuin oppilaisiin. Sain aivan mielettömän ihanan kortin heiltä, joka säilyy aina muistona ja kun tulee huono hetki tai en luota omaan ammattitaitoon, niin luen vain lasten viestit minulle. Muuta ei tarvita.
Mies toi eilen töistä tullessaan oppilailta kassillisen kaikenlaisia herkkuja ja kortteja joita oppilaat on itse tehneet. Tämä on viimeistään se hetki kun me jotka teemme lasten kanssa töitä tullaan kotiin herkut kourassa ja tajutaan, että hei! SE loma on nyt. Miehellä tosin ei loma sanan varsinaisessa merkityksessä ala vaan hän kirjoittaa gradua ja toisvottavasti on teologian maisteri kun vuosi vaihtuu ja ilotulitteet paukkuu taivaalla. Siinä on yksi syy miksi ei tänä vuonna matkustella samalla tavoin kuin edellisinä vuosina ollaan matkusteltu. 
Mies ei tuo minulle koskaan kukkia mutta pojat tuo

Kirppari vaatetta vain minulla

Mies ei tuo kukkia mutta tuo mielellään kenkiä
Ihanaa päivää kaikille ja hyvää lomaa teille, joilla loma on!!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *