Hae
VillaNanna

Kuka minä olen?

Follow my blog with Bloglovin
Melissa Refahion mekossa. Ompelu.

Hei kaikki!

Kuka minä olen ja mistä kirjoitan?

Haluan esittäytyä kunnolla ja kertoa, kuka minä olen ja mitä teen, mikä on blogini naisiaan. Tuossa vieressä jo lyhyesti kerrotaan, että olen tällainen elämäntapahihhuli, joka tuhtaa kaikkea maan ja taivaan välillä. Joskus jään ihmettelemään maailman syviä vesiä ja kapuan korkeita vuoria. Tämän kaiken jaan sitten täällä omituisessa pienessä linnassani, joka on VillaNanna nimeltään. Elämä on pehmeää villaa ja sokerista nannaa, vai mitä tuumaatte?

Refashion

Koska ammattini on mallipukineiden valmistaja, niin käden taidot ovat blogissani arkipäivää. Koska kestävä kehitys on lähellä sydäntäni, pyrin tekemään mielikuvitukseni tuotteet vanhoista vaatteista. Toki käytän myös varastoni kankaita, jos mielikuvitus haluaa olla lomalla.

Melissan päivän asuna musta mekko ja kesähattu. Ompelu. Kuka minä olen.

Kirpputorimuoti

Rakastan kirpputoreja, niiden rajatonta mahdollisuutta. Sitä, mitä kaikkea ihanaa löytyy kirpputorien rekeistä, kenkähyllyistä tai astioiden välistä. Tätä kaikkea ihmetellään myös blogissani. Varsinkin ilmaisosaston ihania löytöjä ja omituisia keräilykohteitani, kuten pienet kaffekupit ja kengät.

Hävikkiruoka

Haluatko tietää mitä kaikkea joulun jämistä voi tehdä? Tai mitä tehdä mehun kuitumassasta? Voiko ruokahävikkiä käyttää myös kosmetiikassa? Keksitään pienille ruokamäärille uutta käyttöä, rakennetaan pyörä uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Erilaiset ideat asioihin, jotka useasti lentää roskiin.

Tyyli löytyy kirpputorilta. Suomalaista Fenno Sport muotia. Kirpputorilöydöt.

Retkeily

Retkeily on halpaa, myös ihan ilmaista. Riippuen siitä, mitä välineitä tahtoo käyttää. Oman asuinkaupungin menot ja tapahtumat ovat varsinkin kesällä isossa osassa blogissani. Ja mitä halvemmalla pääsee, sen parempi. Nähtävyyksiä, kokemuksia, historiaa ja liikuntaa. Mitä kaikkea voi puuhata lomalla ilmaiseksi tai pienellä rahalla.

Perhe, parisuhde

Hyvinvointi perheessä eli, miten hoitaa parisuhdetta, kun on arki ja väsymys on suuri. Mitä kaikkea voi lapsiperhe tehdä toistensa kanssa tai erikseen. Sitä ihmettelen blogissani aika ajoin. Miten sairauteni vaikuttaa meidän elämään ja parisuhteeseen.

Retkeily Helsingin maisemissa. Perhe ja parisuhdeaikaa.

Matkailu

Rakastamme matkustelua, vaikkakin olemme joutuneet nyt myös miettimään omaa hiilijalanjälkeä tässä asiassa. Tulevaisuudessa mietimme miten matkailu sujuisi astetta ekologisemmin. Ehkä tämäkin tapa löytyy meille vielä. Unelmaloma ekologisesti, se olisi mahtavaa!

Matkailua perheen kanssa. Kuka minä olen.

18 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Loistava tapa tuoda itsensä tutuksi myös vasta blogisi löytäneille 🙂

  • villananna kirjoitti:

   On aina hyvä esitellä itsensä kun hyppää joukkoon tuntemattomaan 🙂

 2. Lea/kiertoidea kirjoitti:

  Hieno homma Nanna <3

 3. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Näitä esittelypostauksia on aina mielenkiintoista lukea, oppii uutta 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Tää on kyllä totta, aina löytyy uusia puoli bloggaajasta kun lukee näitä tällaisia.

 4. Seija kirjoitti:

  Ihanaa – sulla on niin nannat jutut, kuvat ja superkiva tyyli 🙂

  • villananna kirjoitti:

   VOi Seija, kiitos paljon kommentista. Tuli hyvälle mielelle <3

 5. Marjut kirjoitti:

  Minun pitäisi myös tehdä jonkinlainen esittelypostaus, edellisestä onkin aikaa 😀 Näiden postauksien kautta oppii aina uutta 🙂

 6. Jael kirjoitti:

  Kiva esittely:)

 7. Johanna kirjoitti:

  Onnea uudelle alulle. En voi kyllä olla miettimättä miten raaskit aloittaa alusta, kun blogisi oli niin tuhti käsityöpaketti. Mutta huomaan kyllä että puhkut intoa tästä uudesta blogista, joten ilmeisesti olet ihan oikealla tiellä 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Kyllähän se nyt vähän kirpasi mutta kun tuntui, että junnaa paikallaan vain ja halusi enemmän mitä olin luonut näiden vuosien aikana.

 8. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Ihana esittely 🙂
  Retkeily on mukavaa ja parasta siinä on, että sitä voi tehdä usein ja vaikka ihan extempore.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä vain, retkeily on ihan ykkös juttu kesällä ja se ei maksa yhtään mitään.

 9. Marjo kirjoitti:

  Onnea uuteen alkuun! Todella kiva esittely ja kiteytti minusta blogisi tosi hyvin.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan uusia postauksia.
  Tuo ihana pieni korilaukku on varmasti löytö jostain kirppikseltä tai Kierrätyskeskuksesta?

  • villananna kirjoitti:

   Tuosta asusta on tulossa oma postauksensa vielä tämän kuun aikana ja laukkukin esitellään silloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *