Hae
VillaNanna

Ekstra pitkät villasukat

Vihdoinkin…Siis vihdoinkin sain valmiiksi nämä ektra pitkät villasukat, jotka ovat olleet kesken jo pidemmän aikaa. Sain ensimmäisen valmiiksi joulun jälkeen ja koska lanka on todella ohutta, jäi toisen sukan tekeminen hamaan tulevaisuuteen. Lanka on ihana Gjestal Spire, josta tykkään siis todella paljon mutta tikuttaa tätä saa kyllä niin, että hiki tulee.
Mutta lopussa seisoo aina kiitos ja niin kävi nytkin tämän hikisen ja pitkän neulomisen jälkeen…Puikoilta tipahti ihanat turkoosit villasukat, jotka ovat kyllä ihan minun lempparit nyt. Näillä ei kylmä tule kun varsi kohoaa puoleen reiteen asti. Täydelliset talveen mekkojen ja hameiden kanssa pidettäväksi. Tai leggareiden päälle, miten vain haluaa ja millainen se oma tyyli on. Nämä sukat pysyy oikein hyvin ylhäällä ilman sukkaliivejä mutta sellaiset on tarkoitus hankkia vielä, sellaiset vanhanaikaiset liivit, jotka ovat kuin alushousut ja niistä lähtee sitten sukkien pidikkeet. Myös sellaiset napilliset olisi aika ihanat.

Tänä syksynä tuskin tulee kovin montaa paria sukkia neulottua, parit olisi suunnitteilla kyllä, mutta keskityn enemmän nyt paitojen ja muiden neuleiden tekoon. Varsinkin kun nuorin pyysi, että neuloisin hänelle talveksi kunnollisen villapaidan, että olisi tarpeeksi lämmin. Näyttää siis sille, että tätä lankaa pitää ostaa lisää ja neuloa pojalle paita. Toki hänen valitsemat värit. Isoveljen vanhat neuleet on nyt kulkeutuneet Härdellin kaappiin ja luulen hänen olevan sen vuoksi aika innoissaan minun neulomista neuleista. Ainahan pojille olen neulonut mutta nyt jostain syystä se on in juttu.

Kuvan asu: 
Paita: Kierrätyskeskus, 3€
Hame: Tehty jämämateriaaleista
Pitsileggarit: muisto 80-luvulta
Villasukat: Itse tehdyt
Ihanan yltiöpäisen romanttinen asu, joka sopii todella hyvin nyt syksyyn myös. Tulee niin suloisen pehmeä olo kun pukeutuu yliampuvan romanttisesti välillä. Tulikin tästä mieleen, että viime syksynä ompelin meidän laivareissulle suloisen pitsihameen mutta koska olin kipeä niin ei tullut kuvattua kyseistä asua ollenkaan. Se on pakko tehdä mahdollisimman pian tässä syksyllä, niin saatte nähdä mitä ihanaa voi tehdä värillisistä pitsiverhoista. 

2 kommenttia

  1. Marikako kirjoitti:

    Ihana asu 🙂
    Tytär tilas superpitkät sukat ja nimeno omaan ihuesta langasta, mutta ohjeet lähinnä paksuille langoille. Käytitkö sie valmista ohjetta? Kavennuksia/levennyksiä arvon

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos paljon. Ei ollut mitään ohjetta. Muistaakseni 60 silmukkaa on alussa ja tuossa polven alapuolella olen alkanut kaventamaan ehkä noin 8 tai 10 kerroksen väliä. Lopulta minulla on kavennusten jälkeen ollut 48 silmukkaa1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *