Hae
VillaNanna

Inspiraatio Pinterestistä, vaatteet omasta kaapista

Inspiraatio Pinterestistä, vaatteet omasta kaapista

Inspiraatio etsittiin jälleen Pinterestistä mutta valitettavasti tämänkään vaatteen alkuperäistä kuvaa en löydä mistään. Tätä tämä on kun kuvia on pinnaillut vuosia ja taas vuosia. Tämä pinnattu kuva johtaa kuitenkin tähän linkkiin: Prettydesign.com.

Inspiraatio Pinterestistä, vaatteet omasta kaapista

Idea tässä Pinterest asujen rakentamisessa ei ole se, että kaapissa olisi täsmälleen samat vaatteet, vaan tarkoitus on etsiä vaatteet, joissa on samaa fiilistä. Itse tykkään välillä katsella Pinterestistä joitain asuja ja lähden niitä sitten rakentamaan omista vaatteista. Tämä kyseinen kuva on ollut jo vuosia omassa kansiossa odottamassa omaa aikaansa. Tosin minulta löytyy parikin neuletta, jotka henkii tuota samaa fiilistä mitä tuossa asussa on. Mutta tällä kertaa valitsin neuleen, jonka ostin viime syksynä Tallinnan Humanasta.

Tuli muuten sellainen idea, että voisinkin rakentaa saman asun tällä toisella neuleella myös. Voisitte sitten päättää kumpi olisi parempi, olisiko siinä ideaa? Meikällä alkoi heti raksuttaa. 

Myös takin valitsin omista Pinnauksista, tosin kansiossa oli liivi ( itseltä löytyy tuommoinen liivikin) mutta koska silloin kun kuvat otettiin, oli vielä aika kova pakkanen, niin liivi sai jäädä vielä kaappiin ja valitsin tuon ihanan yli ison takin päälleni.

Asu:

 • Takki: Kierrätyskeskus
 • Huivi: Ehkä tyttäreni vanha?
 • Neule: Humana, Talinna
 • Kengät: Kierrätyskeskus

Leggarit ja t-paita on joskus kauan sitten ostettu uutena. Joskus tosiaan on hankittava leggarit uusina kun ei löydy aina kirppareilta hyväkuntoisia tai sitten teen liukuhihnalla uusia. Tällä hetkellä en tee kumpaakaan, sillä nyt leggareita on ihan tarpeeksi ja kestää muutamia vuosia kun ne alkaa mennä mäsäksi.

Miten onnistuin tässä asussa?

Saatte toki sanoa oman mielipiteenne, että onnistuiko tämä. On vähän hassua minun sanoa nimittäin seuraavaa: Minusta ehkä sittenkin se toinen neule olisi ollut parempi valinta tähän, mutta siitä huolimatta tykkää kyllä tästä asusta aika paljon. Humanasta löydetty neule on aivan ihana ja se on helpompi yhdistää muiden vaatteiden kanssa, mitä taas se toinen neule. Hassu puhua siitä toisesta neuleesta kun ette valitettavasti tiedä millainen se kyseinen neule on. Lupaan tehdä tämän saman asun sen neuleen kanssa vielä, niin saatte paremman käsityksen millaisesta vaatekappaleesta on kyse.

Joka tapauksessa mielestäni sain napattua fiilistä omaan pukeutumiseen tuosta Pinterest kuvasta ja näin sain taas yhden uuden asukokonaisuuden kaappiini. Tää on kyllä niin hauskaa puuhaa. Mutta nyt alan katsella seuraavaksi kevät asujen kuvia, jos niistä löytyisi seuraava kiva idea.

Inspiraatio Pinterestistä, vaatteet omasta kaapista

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Sulla on kyllä aina niin ihastuttava tyyli. Itse katson aina Pinterestistä hius-inspistä kampauksiin 🙂

 2. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

  Onnistui!!! Ihana tyyli sulla, nuo kengät on timanttia minun silmälle =)

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ei minun tyyliä, mutta sopii sulle 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Hyvin onnistunut asukokonaisuus ja nuo kengät on aivan ihanat. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.