Hae
VillaNanna

Loma lähenee loppuaan

Loma lähenee loppuaan

Loma alkaa olla lopuillaan ja maanantaina olisi paluu arkeen. Pieniä jännityksiä tässä odotettavissa, sillä meidän tila meni toukokuussa remonttiin ja remontin pitäisi olla valmis kun palaamme lomiltamme töihin. Sitten alkaakin kiireet, kun pitää toimittaa tärkeät tavarat takaisin omille paikoilleen ja kerhohommatkin pitää laittaa valmiiksi.

Loma lähenee loppuaan

Mutta ei mietitä töitä vielä, vaan keskitytään nauttimaan lopusta lomasta. Jotenkin loma tuntui hyvin lyhyelle, viisi viikkoa ei oikein tuntunut missään. Sellainen olo, etten ole päässyt oikein tekemään mitään. En ainakaan ompelemaan. Sitä olen tehnyt todella vähän. Virkkailuun kyllä innostuin, mutta koska minulla on yksi valtavan iso työ tuossa vieressä, niin en ole sitten sen vuoksi juuri muuta valmista saanut tehtyä, tuo ikuisuus virkkaus on toivottavasti valmis ensi kesänä.

Oli paljon suunnitelmia kesäksi ja reissu suunnitelmia, mutta kaikki muuttui kun miehen olkapää leikattiin ja iso osa ajasta meni ihan vain toipumiseen, myös itse nukuin ja toivoin kevään RCVS -kohtauksista. Niistä jäi jäljelle järkyttävät jännityskivut, joten myös ne ovat estäneet minua puuhastelemasta ihan samoin kuin ennen. Joten tästä syystä tosiaan on hiukan loma mennyt ohi suun niin sanotusti.

Loma tarvitsee myös kohokohtia

Mutta kohokohtiakin on ollut, vaikka tuntuukin sille, ettei mitään ole saanut aikaan tai ole päässyt näkemään maailmaa. Heti loman alussa singahdin Turkuun korjaamaan tyttöni toppia, samalla treffasin myös poikani, jonka luona vietin kaksi yötä. Kävin lasten kanssa myös äidilläni syömässä. Oli ihanaa olla pitkästä aikaa ihan vain me kolme. Kolmen kopla, niin kuin silloin joskus kauan sitten, ennen miestäni ja nuorinta lastani.

Kohokohtia lomalta

Vielä on kohokohtia tulossa, joita en ole ehtinyt vielä kirjoitella. Yksi iso harmi mitä en kesällä nyt päässytkään tekemään juuri sen vuoksi, että kipuja oli ja mieheni leikattiin, oli etten päässyt pyöräreissuille. Kaksi kertaa pääsin pyörän selkään koko kesänä. Toivonkin, että jonakin viikonloppuna vielä pääsisin seikkailemaan pyörän kanssa koko päiväksi.

Kaikkea lomatekemistä olisi vielä tulossa teille esittelyyn, joten kannattaa pitää silmät auki. Elokuussa vielä nautitaan meidän loma tunnelmista ja toivottavasti ehdin vielä ommellakin teille jotakin kivaa pientä ennen kuin sukellan syksyn maailmaan kunnolla. Minulla on pikkuruinen lista mitä syksyksi tarvitsen kaappiini ja mitä taas menee varastoon odottamaan parempia aikoja (myös parempia muotoja). On myös tulossa loman kohokohdista oma postauksensa kun saan kaikki meidän puuhat kirjoitettua.

Loma lähenee loppuaan

Päivän asuna over size paita ja pyöräilyshortsit

Olin tuossa road tripin jälkeen heti Fidan Outletissa kääntymässä muutaman vuoden jälkeen ja löysin aika mahtavan kasan vaatteita syksyksi, niiden ympärille olen rakentamassa tämän syksyn puvustoni. Siksi minulla on pari täsmäostoa kirpparilta, muuten kaikki tulee löytymään omasta kaapistani. Tästä käynnistä on myös tulossa postaus ihan näinä päivinä, mutta jos et jaksa odottaa niin Instagramissa on minun omituinen videoni mitä löytöjä tein.

Yksi löydöistäni oli kuvien miesten valkoinen kauluspaita. Minulle se on valtavan suuri mutta minä niin tykkään isoista vaatteista, joihin voin kääriytyä. Paidan seuraksi laitoin jalkaani pyöräilyshortsit ja kursin kaiken kasaan Kierrätyskeskuksesta löytyneellä vyöllä. Jalkaan sujautin tällä kertaa korkkarit. Koska minulla on monet saman tyyppiset kengät kaapissa, en osaa ihan varmasti sanoa, ovatko nämä kirpparilta vai tyttäreni vanhat. Mutta joka tapauksessa ovat kierrätys söpöydet.

Miksi en käytä koruja? Välillä toki laitan koruja, mutta todella harvoin. En ole enää vuosiin käyttänyt, en edes vihkisormusta ole sormessa ollut ehkä alun jälkeen. Ihoni on niin herkkä, että korut repivät ihoni rikki. Myös allergiat vaivaa sekä töissä on vapaampi puuhastella ilman koruja. Siinä nyt ainakin muutama syy siihen, miksi minulla ei ole koruja viimeistelemässä tyyliäni. Tällä kertaa tosin laitoin korvikset, jotka on tehnyt minun kerholaiseni. Ihanat pyöreät glitter -päällysteiset korvikset. Sopivat minusta oikein hyvin tähän tyyliin.

Loma lähenee loppuaan

4 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Tästä asusta minulle tulee nuoruus mieleen 🔥.

  2. Jael kirjoitti:

    Oikein hyvää loppulomaa, ja helppoa työhön paluuta sen jälkeen. Tsemppiä myös noille kivuillesi, toivottavasti helpottaa🙏Kiva asu, ja sopii niin sulle❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.