Hae
VillaNanna

Viime kesän vaaleanpunainen unelma

Viime kesän vaaleanpunainen unelma

Viime kesän vaaleanpunainen unelma kutittaa mieltäni ja odotan kovasti kesää saapuvaksi, sellaista vaaleanpunaista unelmaa, joka viime kesä oli. Lämmin ja ihana kesä, odotan vähintään smanlaista kesää nyt kuin oli silloin. Tarvitsen sitä kuumaa ja hikistä fiilistä, joka kiusaa iholla, olemisen sietämätön keveys polttaa rinnassa ja toive nutinnollisesta elämästä on mielessä koko ajan. Tämän korona ajan vuoksi on pakko vähän unelmoida ja katsoa minne asti ne unelmat vie. Onneksi pihaa voi tehdä tässä koko kesän, suunnitellaan myös tuulikaapin sekä pojan huoneen laittoa tässä samalla. Kesä tulee olemaan aika mielenkiintoista aikaa kun oleskellaan paljon kotona ja tietenkin töissä.

Viime kesän vaaleanpunainen unelma

Pukeudun vaaleanpunaiseen todella harvoin, jos pukeudun se on lähinnä rosaa mitä laitan päälleni, mutta siis se on todella harvinaista. Näiden kaikkien minun vaatteiden joukossa vaaleanpunaisia unelmia minulla on vain viiden vaatteen verran. Nuo viisi vaatetta on enemmänkin siis rosan värisiä vaatteita. Totta on, että nämä housuni tässä esittelyssä ovat enemmän pinkit kuin vaaleanpunaiset, mutta eipä tuo nyt niin haittaa.

Housut tosiaan tein viime kesänä, mutta postaus jäi tekemättä, kun oli niin paljon kaikkea mitä piti esitellä. Näin välillä käy. Mutta nyt kun odotellaan tuota kesää kovasti, niin on hyvä alkaa tuomaan näitä vanhojakin töitä tänne vihdoin. Näihin housuihin ei löydy kaavaa, sillä olen jälleen tehnyt nämä housut toisten housujen avulla. Vyötäröllä on vain kuminauha, joten ovat super rennot päällä. Kangas on ompeluryhmän henkilöltä saatuja (teemme vaihtokauppaa keskenämme) ja kangas on todella ohutta, näkyy läpikin, niin ohutta se on. Enemmänkin tarkoitettu yläosaksi kuin alaosaksi. Minä nyt kuitenkin halusin olla vastarannan kiiski ja tehdä näistä ihanan rennoista kankaista housuja.

Näihin housuihin halusin halkiot sivusaumaan, sillä ne tuovat kivasti volyymia lahkeisiin ja lahkeet kun solmii, niin housut saavat erilaisen ulkonäön. Tavallaan kaksi erilaista tapaa pukea housut päälle. Halkiot voidaan tehdä myös syvemmiksi, omani ulottuu polviin asti. Silloin taas housut saavat eri vivahteen kun halkio on korkeammalla. Itse ehkä tekisin sellaisiin housuihin syvät halkiot, jotka tulevat juhla käyttöön tai sitten rannalle. En itse niin välitä arkena kovin paljastavista vaatteista, vaikka tissini aina esillä onkin.

Viime kesän vaaleanpunainen unelma Viime kesän vaaleanpunainen unelma

*****

Tunika on yksi suosikki kaavani, mutta tällä kertaa tein tunikan vanhoista pöytäliinoista ja tilkuista. Tunika on ollut todella kovassa käytössä siitä lähtien kun sen sain valmiiksi. Se oli kiva myös näiden housujen kanssa. Myös vyölaukku on tehty itse, farkkujen jämistä ja rannekoru on tehty myös kierrätysmateriaaleista. Ihan super kivaa puuhaa noiden korujen tekeminen.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

Lue myös:

Paita ja housut

Tahraisten pöytäliinojen uusi elämä

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Vaaleanpunainen sopii sinulle hyvin 🙂

 2. petra kirjoitti:

  On vaan kyllä ihailtava tätä sun ompelutaitoa! ? Toi koru on tosi nätti ja housut vaikuttaisi täydellisiltä kesähousuilta. Nyt ainakin vähän jo vaikuttaa säätkin siltä et voi alkaa toivottaa Iloista kesää ?
  http://www.sangynalla.fi

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Säät ovat kyllä olleet nyt muutamana päivänä aivan ihanat 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  On kyllä ihana kesäasu ?. Täällä kanssa odotellaan kovasti jo kesän lämpöä saapuvaksi.

 4. Isivuosi kirjoitti:

  Tuo asu todella huokuuhienoa hellekesää, toivotaan, että sellainen saadaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *