Hae
VillaNanna

Vanha ja tylsä neule koristeelliseksi jakuksi

Olen muutama vuosi sitten ottanut tämän luonnonvalkoisen neuletakin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Neuleessa ei ollut mitään lappuja, joista voisi sanoa mitä materiaalia se on. Neule painaa paljon, vaikka onkin lyhyt. Saumat olivat repeytyneet monesta kohdasta mutta halusin silti ottaa neuleen mukaani ja antaa maustua kaapissa. Ihan hyvä, että annoin sen maustua pitkään, sillä muutama viikko sitten kun aloin siivota rojuja hallin lattioilta, löysin ison määrän kaikkea kivaa mikä kävisi tähän takkiin täydellisesti. Oli pitkää pätkää ja lyhyttä pätkää, kaikki vain iloisesti kiinni jakkuun.
Minua ei haitannut edes värierot, vaan se oli juuri parasta. Värivivahteet ovat vain hauska lisä. Ainakin minun mielestäni. Parasta tässä hommassa oli se, että sain upotettua takkiin kaiken sen mille en ole keksinyt käyttöä ja jotka ovat olleet menossa askartelulaatikkoon odottamaan askarteluvimmaa. Siinä laatikossa on sama ongelma kuin monessa muussakin laatikossa, ne vain jää kaappiin odottamaan…Vuosiksi. Nyt eivät jääneet nämä pitsin pätkät odottamaan, vaan hyvin sain ne upotettua jakkuun. Ja tästähän tulikin sitten yksi lemppareistani.

Neulejakun kanssa yhdistin valkoisen kauniisti kuvioidun puuvillapaidan, joka on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, risat vaaleat farkut sopii myös hyvin, takiksi hauska vihertävä villakangastakki, joka on myös löytynyt ilmaisosastolta, takin vuoren korjasin tosin, se oli kainalosta rikki. Ei mikään iso työ mutta sain ilmaiseksi aika hienon takin. Saapikkaat oli yli 10 vuotta vanhat, jotka ovat silmäteräni, en ole koskaan oikein raskinnut niitä käyttää. Niin hullulta kuin se kuulostaakin. Hiuksiin laitoin itse tehdyn pannan.

Mitäs mieltä olette? Onko onnistunut tuunaus?

10 kommenttia

 1. Emma // Haaveita ja hauiskaantoja kirjoitti:

  Siitähän tuli oikein hieno! 🙂 En olisi itse keksinytkään yhdistellä pitsejä neuletakkiin, mutta lopputulos näyttää oikein onnistuneelta ja kivalta 🙂

 2. Metsäntyttö kirjoitti:

  Minun mielestäni on; siitä tuli todella upea! Onneksi sinulla oli valmiina hyvät pitsivarastot:)

 3. Sesse kirjoitti:

  Hienon näköinen on ja yksilöllinen, ihan sinun tyyliä!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ei uskoisi samaksi eli erittäin onnistunut muutos – jälleen kerran 🙂

 5. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂 Joskus vaan kun laittaa mitä sattuu olemaan, niin tulos voikin olla oikeasti kiva 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä vain, sopii niin tyyliini 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 9. Marjo kirjoitti:

  Ihania pitsejä koristeena! Ihailen tapaasi yhdistää asioita ja olla ennakkoluuloton kokeiluissa. Lopputulos on hyvin naisellinen ja romanttinen mutta toimii myös farkkujen kanssa ?

 10. Melissa L kirjoitti:

  Mä näin tämän jakun vain ja ainoastaan farkkujen kanssa pidettävänä asiana. Toki mietin myös leggareitakin mutta tää toimi sitten kuitenkin paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *