Hae
VillaNanna

Yksisarviset jaloissa

Tässä muutama viikko sitten huomasin, että tuo minun ihana yksisarvis huppuhuivini on aika yksinäinen, joten minun oli pakko tarttua koukkuun ja virkata yksinäiselle pikkusiskot. Voitte varmasti kuvitella millainen riemu siitä syntyi kun pikkusiskot hyökkäsivät leikkimään isompansa kanssa. Ei siitä kavion kopseesta ollut tullut loppua ollenkaan. Nukkumaan ei meinattu mennä ollenkaan. Nuppu ja Söpökin jo komentelivat näitä hassuja sisaruksia kun meteli oli sellainen, ettei meidän karvatytöt saaneet edes syödä rauhassa. Onneksi tilanne on nyt hieman rauhoittunut ja yksisarviset osaavat puuhata rauhallisestikkin jo.

Kaksosille pitäisi keksiä nimet… Ideoita saa heitellä!

Tossut eivät nyt ihan onnistuneet niin kuin ajatuksissani ajattelin. Niistä tuli pikkuisen liian leveät mutta eipä tuo nyt haittaa, sillä niillä tepastellaan kotosalla minkä ehditään. Tärkeintä kuitenkin on se, että näillä voi sipsutella lämpimästi tällä kotosalla. Koska virkkailu ei ole vahvin alani, niin muutoinkin virkkaukseni on vähän sinne päin ja jännitetään, että miltä lopputulos näyttää.  Näistä tuli tossun näköiset ja mahtuvat hyvin jalkaan, joten enempää tästä tekemisestä ei puhuta.
Virkkauksen maailma tulee olemaan hämärä minulle varmasti ikuisesti mutta minkäs teet mutta pääasia on kuitenkin minusta se, että lopputulos on käyttökelpoinen vaikka ei ihan mene niin kuin päässä on miettinyt tai ohje neuvonut. MInulle virkkausohjeet ovat täysin hepreaa, en ymmärrä niitä, enkä tajua miten niillä ohjeilla voidaan mitenkään päästä mihinkään lopputulokseen, kun minä en koskaan pääse, vaan lopputulos näyttää yleensä joltain muulta kuin siltä miltä pitäisi.

Uusi koneeni on saapunut eilen kotiin ja nyt on hyvä aloitella tutustuminen tähän laitteeseen. Vanhan koneen kanssa vielä joutuu taistelemaan ja edelleen toivotaan, että kuvat saataisiin sieltä pelastettua. Minulle siellä olevat kuvat ovat tärkeitä, joten niiden katoaminen tekee suuren aukon sydämeen. Meidän kaikki matkakuvat ovat esimerkiksi siellä vielä, puhumattakaan näistä minun töistäni ja kirppiksistä. Kaikki tulevat postauksien aiheet ovat siellä…Koneessa pitäisi kaikki olla kunnossa, mutta ei ole. Se on aivan somussa. Mutta koitetaan mennä nyt toistaiseksi näiden varassa, jotka oli kamerassa vielä. Muutaman jutun saan hyvin näillä tehtyä. Hyvä, ettei aina ehdi kaikkea tehdä loppuun asti.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
-Melissa-

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onpa supersuloiset yksisarviset! <3

 2. Melissa kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Ja ovat lämpimät myös.

 3. Mrs B. kirjoitti:

  Onpa ihanat yksisarvistossut! Mä olen yhä ja edelleen hurjan kateellinen kaikille käsityötaitoisille, ei multa vaan onnistuisi tällaiset, ei todella! <3

 4. Melissa kirjoitti:

  Kaiken tämän oppii, mutta siihen tarvitaan kiinnostus. Virkkaus ei ole mun vahvin puoli mutta olen kehittynyt siinä hommassa paljon. Tarkoitus olisi opetella myös kirjontaa…

 5. Reetta kirjoitti:

  Eikä! Aivan ihastuttavat tossut 😮 Täytyy varmaan kohta itsekin alkaa opetella käsitöitä, kun kaikki tekee näin upeita juttuja 😀

 6. Melissa kirjoitti:

  Käsitöitä kannattaa aina harrastaa, se hoitaa aivoja 🙂

 7. Meikkiholisti kirjoitti:

  Aivan ihanat, kyllä noilla kelpaa tepastella! 🙂 <3

 8. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *