Hae
VillaNanna

Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista

Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista

Omituinen tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista

Löysin erittäin törkyisen pienen pelilaudan, ei muita osia olemassa ja keveriltani sain aikaa sitten laatikollisen nuppeja. Lupasin kaverilleni, että nämä nupit kyllä tulee käyttöön ja nyt sain näillä tehtyä ensimmäisen askartelu paskartelun.

Kaikki tarvikkeet löytyi lopulta kotoa, joten ei tarvinnut tätä varten lähteä ostoksille.

Tarvikkeet:

Puinen, pyöreä pelialusta

Ovinuppeja, puisia

Kuviollista kontaktimuovia 

Pese ja putsaa pelialusta hyvin. Leikkaa pelialustaa apuna käyttäen dc-fixistä pyöreä (noin 5cm varat reunaan). Kiinnitä muovi tasaisesti pelilaudan päälle ja leikkaa reunat hapsuiksi, noin 2-3cm levyitä. ja yksitellen liimaa pelilaudan alapuolelle. Lopuksi liimaa ovinupit jaloiksi.

Meillä on jatkunut pitkään nyt pakastimen tyhjennys ja siksipä teinkin Nutella sarvet tällä kertaa ihan vain valmiiseen voitaikinaan. Lasten suosikkeja, ja toki myös aikuisetkin tykkää. Nutellan tilalla voi käyttää ihan maitosuklaata, laittaa pari palaa ja kierittää taikina croisantiksi. Nutella ei ole siis pakollinen juttu ollenkaan. Ja ovat helppo tehdä ja ihan älyttömän hyviä:

Täytyy sanoa, että olin todella positiivisesti yllättynyt näistä herkuista. Maistui erittäin hyvin kaikille meille, myös minulle vaikken ole kovin Nutellan ystävä. Näistä croisanteista tuli erittäin hyvä lisä meidän croisant perheeseen, erillaisia täytteitä löytyy monen monta ja nyt löytyy myös suklainen versio, joista kaikki tykkää.

Tämän postauksen oli tarkoitus olla se viimeinen postaus ennen kuin pidän pikkuruisen loman blogista, postausloman siis. Mutta tulinkin toisiin aatoksiin kun tulin maanantaina erittäin väsyneenä kotiin töistä ja keittelin ihanaa keittoa (reseptiä myöhemmin), en vaan jaksanut, enkä halunnut postata hetkeen yhtään mitään.

Vuosi on ollut erittäin hektinen ja monella tavoin raskas, paljon olen taas oppinut ja ensi vuonna osaan jo monet asiat paremmin. Nyt oli vain aika päästää hetkeksi irti ja levätä. Levätä ihan kunnolla. Laittaa aivot narikkaan, unohtaa kaiken maailman tuunaukset ja luomukset ja olla vaan ihan hiljaa, ettei romahda kun loma alkaa…

Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista
Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista
Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista
Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista
Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista
Kauniit servetinpidikkeet on tehty farkun jämästä.

 

Tarjoilu systeemi pelilaudasta ja ovinupeista
Kaunis Nuppuni

 

Mun ihana kattohärpäkesysteemi

 

Suloinen Söpöni

 

8 kommenttia

 1. Nicola kirjoitti:

  Ihana tuo tarjotin. Miten siinä on kiinnitys?

 2. Maisa80 kirjoitti:

  Hauskan askarteluidean oot saanut! 🙂 Söpö koira sulla. Meillä on Havannan koiran ja Tiibetinspanielin sekoitus!

 3. Melissa L kirjoitti:

  Päällystin kontaktimuovilla ja liimasin kuumaliimalla nuo nupit.

 4. Melissa L kirjoitti:

  Toisen koiran nimi on tosiaan Söpö ja toisen on Nuppu. Tuollainen mixi on varmaan aika söpö 🙂

 5. Maria kirjoitti:

  Hauska tarjotin. Ja nam mitä nutellasarvia!! 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Ne on ihan törkeän hyviä 🙂

 7. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Hauskan näköinen tarjotin 🙂 Ja vitsi miten hyvältä nuo sarvet näyttää!

 8. Melissa L kirjoitti:

  Ne on niin hyviä, suosittelen tekemään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *