Hae
VillaNanna

Mustikkaiset jogurttijäätelöt

Mustikkaiset jogurttijäätelöt

Mustikkaiset jogurttijäätelöt ovat erittäin herkullinen välipala mutta myös hyvä vaihtoehto silloin kun on flunsassa ja mikään ei oikein tahdo maistua millekkään mutta jotakin on pakko syödä. Nämä ovat niin hyviä ja reseptiä muuttamalla saa tehtyä vaikka miten herkullisia vaihtoehtoja. Meillä mustikat ovat ihan ehdoton juttu näissä.

*****

Niin siinä kävi, että ihanan viikonlopun jälkeen, avasin oven, kun joku siihen rimputti ja päälleni hyökkäsi mikä muukaan kuin kutsumaton vieras, flunssa. Olo paheni päivä päivältä ja lopulta oli sanottava töissä, että sori, olen kipeä enkä voi tulla töihin. Päässä asui sata pientä kaivosmiestä, jotka hakuillaan kaivautui yhä syvemmälle ja syvemmälle päähän ja ne kaivosmiehet avasivat myös kunnon Niagaran putouksen, joka ei kuitenkaan ole yhtä kaunista katseltavaa kuin ihana alkuperäinen luonnon upea teos. Kun tilanne ei oikein tahdo parantua, heittäydyn sängylle ja annan flunssalle vallan, anna tulla, mä kyllä kestän…Hetken siinä kun vetistelee, niin menee suihkuun ja päättää taistelustrategian. Tarkoittaa siis kaiken kattavaa hemmottelua, joka alkaa pakastimen avauksella.

Tällaisina hetkinä on hyvä, että on tehnyt pakkaseen kaikenlaisia pikku herkkusia, joista saa voimaa ja energiaa, taltuttamaan flunssaa. Nämä jääpatukat ovat vielä super helppo valmistaa. Koska ovat kylmiä, ne helpottaa kuumaa kurkkua, niissä on mustikoita, jotka ovat todellinen super foodi ja tietenkin hiukkasen sitten enrgiaakin, salainen aineosa…Suklaamuromysli.

Mustikkaiset jogurttijäätelöt

Ainekset:

 • Pensasmustikoita
 • Turkkilaista jogurttia
 • Hunajaa tai sokeria (vanilja)
 • suklaamuromysliä

Tee näin:

 • Sekoita mustikat ja mysli jogurttiin
 • Makeuta hunajalla tai sokerilla
 • Annostele jäätelömuotteihin
 • Anna olla pakkasessa vähintään kolme tuntia

Tällätavoin pääsee hemmottelun makuun ja tervehtyminen voi kunnolla alkaa. Lepoa ja hemmottelua. Se on minun vinkit sairasvuoteen tangolle. Ne sävelet johdattaa pikku hiljaa siihen suuntaan, että kun nousee sängystä ylös, niin jalat kantaa vessaan asti. Ei tarvitse kontata loppu matkaa enää. Kohta olen jälleen oma itseni, jos ei nenää lasketa, sen tervehtymiseen menee pikkuisen enemmän aikaa, nyt se näyttää lähinnä tulivuorelta ja siltä, että tulivuori on juuri posahtanut ympäri mäkiä. Kyllä te tiedätte…

Ihanaa päivää teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Arvonta

Varasta itsellesi oma hetki

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Nam, viilentävää herkkua.Parane pian ,vaikka flunssalla on kyllä tapana kestää kauan.(minulla kesti nyt yli kuukauden )

 2. tuulanneli kirjoitti:

  Hyvältä näyttää, näitä voisinkin kokeilla koska on tehty turkkilaiseen jogurttiin, sokerin jättäisin pois!

  Pikaista paranemista!

 3. Marjo kirjoitti:

  Pikaista toipumista ikävästä flunssasta! Sitä kun on nyt niin paljon liikkeellä.
  Nämä jätskit näyttävät herkullisilta. Tekisi mieli melkein kokeilla 🙂

 4. souliina kirjoitti:

  Oi kuinka herkullinen ohje, kiitos kun jaoit sen!

 5. Marjut kirjoitti:

  Tämä täytyy kyllä pistää kokeiluun, kiitos tästä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *